'Her şey saha icinde kaldı !' Bursaspor Kaptanı Egemen, G.Saray macındaki sert tartışmaları değerlendirdi. 21 Ocak 2008 10:03 Bursaspor Kaptanı Egemen, saha icinde olan her şeyin saha icinde kaldığını belirterek, "Gozle gorulecek bazı şeyler var. Onun da kararını verecek olan hakemdir. Bariz net pozisyonlarda bana gore hata yaptılar" dedi. Egemen, "Gozle gorulecek bazı şeyler var. Onun da kararını verecek olan hakemdir. Bariz net pozisyonlarda bana gore hata yaptılar. Hoş değil ama, İsmail arkadaşımızın dişi kırıldı. Travma gecirdi ve hastaneye kaldırıldı. Benim pozisyonum yan hakemin gozu onunde oldu, yan hakemin uyarmasıyla sarı kart gordum. Onların takdiri, saygı duyuyorum ama İsmail'in pozisyonu cok netti ve yan hakemin gozu onunde olduğu halde kimse uyarıda bulunmadı. Yani bu kadar ağır darbe ki arkadaşımız hastaneye kaldırıldı. Futbola gelince ilk 15-20 dakikadan sonra sahada bir şeyler yapmak isteyen bizdik. Zannedersem Galatasaray'ın golden başka bir pozisyonu yok. Bizim de yakaladığımız 2-3 tane pozisyon vardı. Değerlendirseydik iyi olurdu. Fakat futbol netice oyunu, ne kadar iyi oynasanız da netice almadıktan sonra onemi yok. Onumuzdeki maclara konsantre olmaya calışacağız" diye konuştu. OMER ERDOĞAN'IN ACIKLAMALARI Bursaspor'un tecrubeli defans oyuncusu Omer Erdoğan da, gorduğu sarı kartı kupa macında oynamamak ve haftaya oynanacak olan lig macında sahada olmak icin gorduğunu belirterek, "Feldkamp ile aramızda kotu bir diyalog gecmedi. Benim Almanca bildiğimi bilmediği icin bana Almanca 'Gerek yoktu' dedi. Ben de Almanca cevap verince şaşırdı. Sonra zaten mac sonunda Feldkamp ile konuştuk, bir problem yok. Maca gelince, galip gelebilirdik. Galatasaray mac boyunca bir kez gol pozisyonuna girdi, o da gol oldu. Karşılaşma biraz sert gecti, ama tatlı sert bir mactı. Biz takım olarak bu akşam burada iyi mucadele ettiğimizi duşunuyorum. Alt sıralardan bir an once kurtulmak icinde elimizden geleni yapacağız. Bu arada karşılaşmada bir kırmızı kart pozisyonu vardı, ama hakem onu gormedi. Hakan Şukur, İsmail arkadaşımıza dirseğiyle vurdu. Arkadaşımız şu an hastanede, hakemler bunu gormedi" ifadelerini kullandı. __________________