Bursaspor Kulubu Basın Sozcusu Mehmet Cavuşoğlu, yonetim kurulu olarak, Futbol Federasyonu yoneticisi Ender Alkoclar'ın acıklamalarından rahatsızlık duyduklarını bildirirken, TFF tarafından Yazıcı yonetimine hicbir katkı ve yardım yapılmadığını acıkladı. Cavuşoğlu, Bursaspor'un resmi internet sitesinden yaptığı acıklamada, daha once 28 Ocak Pazartesi gunu saat 13.00'te oynanması kararlaştırılan Genclerbirliği macının gun ve saatinin değiştirilmesiyle ilgili Kulup Başkanı İbrahim Yazıcı ve yonetim kurulu uyeleri olarak Futbol Federasyonu'na başvurduklarını hatırlattı. Yonetim kurulunun yaptığı itiraz başvurusunun ulusal basında geniş yer bulduğuna değinen Cavuşoğlu, daha sonra federasyonun macın aynı gun saat 19.00'a alınmasına karar verdiğini belirtti. Cavuşoğlu, Bursa'yı temsilen Futbol Federasyonu'nda bulunan Ender Alkoclar'ın, ''değişiklikte kendisinin rol oynadığı'' yonundeki acıklamalarına tepki gostererek, şoyle devam etti: ''Bursaspor Yonetim Kurulu olarak, Sayın Ender Alkoclar'ın acıklamalarından rahatsızlık duyduğumuzu kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz. Bu şehri temsilen Turkiye Futbol Federasyonu'nda bulunan Alkoclar'ın, Bursaspor'un haklarını savunması, bu kararı alan kişilere gerekli itirazı ve onlemi daha onceden yapması gerekmez miydi? Sayın Alkoclar, ligler başladığından beri Bursaspor uzerinden oynanan oyunların ve verilmeyen penaltıların federasyon nezdinde takipcisi olmalıydı. Yardım konusuna gelince, keşke yardım etseydi de bizde Bursaspor Kulubu olarak kendisine ozel teşekkur etseydik. Turkiye Futbol Federasyonu tarafından Yazıcı yonetimine hicbir katkı ve yardım yapılmamıştır. Bizler Yonetim Kurulu olarak Bursaspor'un başarısı icin elimizden gelen calışmaları yapmaktayız. Bu yonetimin uc ayda yaptığı katkılar ortadadır. Ama biz, 'şunu yaptık, bunu yaptık' demiyoruz. Bursaspor'a yapılan hizmetler gelişiguzel her yerde anlatılmaz. Bu konuda Bursaspor'a emeği ve hizmeti gecen her kim olursa muteşekkir kalırız. Sayın Alkoclar'ın da bilmediğimiz bir katkısı olmuşsa kendisine de teşekkur ederiz''. __________________