Bursaspor'un prensipte anlaştığı teknik direktor Paul Le Guen'in, Fransız C8 Televizyonu'nda Bursaspor'un eski kalecisi Sebastien Frey ile katıldığı bir program, ilginc bir sohbete sahne oldu. HİC PİŞMAN OLMAZSIN Teksas Avrupa'dan arkadaşımız Mesut Baş'ın verdiği bilgiye gore; Fransız kaleci, vatandaşı Paul Le Guen'e, Bursa'yı ve kulubu overek, "Bursa'da cok guzel gunler gecirirsin. Bursaspor cok iyi ve potansiyelli bir kulup" demesi dikkat cekti. "BANA BURSA'YI ANLAT FREY" İşte programda gecen konuşmalar: Spiker: Frey, Paul Le Guen'in sana bir sorusu var. Le Guen: Sebastien Frey, bana biraz Bursaspor'u anlatabilir misin? Frey: Gercekten ciddi misin? Le Guen: Evet tabii ki, 4-5 cumleyle bana yardımcı olur musun? Frey: Nerden başlasam! Evet cok iyi bir kulup, cok iyi tesisleri var. Potansiyeli olan bir kulup; maddi anlamda fena değiller. Avrupa'ya nazaran mental olarak biraz agresifler ama benim icin cok iyi bir tecrubeydi. Şehir cok mukemmel, yaşamak icin cok hoş bir yer. Turkiye'de cok hedefli bir takım. Bazı yıllar iyi gidiyor, bazı yıllar kotu. Ama bunu kabul etmek lazım ki, onlerinde İstanbul'un 3 kulubu var. Le Guen: (esprili bir şekilde ) Peki, hangi senelerin iyi, hangi senelerin kotu olacağını bana soyleyebilir misin? Frey: İşine gelir değil mi ha ha Bilmiyorum ama, seneye umarım cok iyi bir sezon gecirirler. Le Guen: (esprili şekilde) Sadece bilgi almak icindi Spiker Frey'e: Ne tavsiye edersiniz Paul icin? Frey: Onun icin en iyisini olmasını diliyorum. Bursa.com
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Frey, Le Guen'e Bursaspor'u ovdu!