Bursaspor Teknik Direktoru Engin İpekoğlu, haftasonu Kayserispor ile yapacakları macı kazanarak, sezon başında belirledikleri 40 puan hedefini gundemden duşurmek istediklerini soyledi. Engin İpekoğlu, gazetecilere yaptığı acıklamada, Kayserispor'un ligin iyi futbol oynayan guclu ekiplerinden biri olduğunu, ancak kendi saha ve seyircileri onunde yapacakları bu zorlu mactan mutlak 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini belirtti. Kayserispor'u yenmeleri halinde UEFA'yı hedefleyen rakipleriyle puan farkını 1'e indireceklerine değinen İpekoğlu, ''Kayserispor macını kazarak sezon başından beri suren 40 puan hedefini gundemden duşurmek istiyoruz. Bu macı kazanırsak, İntertoto Kupası'na katılmayı hedef olarak belirleyeceğiz'' diye konuştu. İpekoğlu, Ankaraspor macında İsmail ile Fresineanu arasında yaşanan olaya ilişkin soruya, ''Lig uzun bir maraton. Bu tur olayların zaman zaman yaşanması normal. Ben de futbolculuk donemimde bu tur şeyler yaşamıştım. Her iki futbolcu konuştu ve olayı tatlıya bağlandı'' yanıtını verdi. Golcu futbolcular Burak, Eser ve Sinan'ın, son haftalardaki performansıyla ilgili bir soru uzerine ise İpekoğlu, ''Herkesin bu futbolculardan beklentisi var. Bir an gelir durursun, sonra bir gol bulur devamını getirirsin. Ben 3 futbolcunun da kalan maclarda beklenen golleri atacaklarına inanıyorum'' dedi. Bu arada, yeşil-beyazlı futbolcular Kayserispor macı hazırlıkları cercevesinde cift kale mac yaptı. Sakatlıkları suren Hasan Yiğit, Mehmet Yılmaz, Bekir Ozan Has ve Sercan Yıldırım takımdan ayrı koştu. Kaynak : AA __________________