Kendisini aile ortamı icinde bulduğunu belirten Nijeryalı futbolcu ’Her macını kazanmak isteyen takımlardan birinde olduğumun farkındayım’ dedi. Bursaspor’dan Milan’dan transferi Taye Taiwo, transfer oykusunden ve hedeflerinden bahsetti. Geldiği andan itibaren aile ortamının icerisinde bulunduğunu belirten Taiwo, “2 haftaya yakın bir suredir buradayım ve benim icin şuan herşey cok guzel gorunuyor” dedi. Tecrubeli oyuncu, “Bazen evinizde otururken hic beklemediğiniz bir telefon gelir ve sizi davet ederler. Benim Bursaspor’a gelişimde bu şekilde oldu. Bu teklifi aldığımda Turkiye’nin musluman bir ulke olması benim kararımda cok buyuk bir etken oldu” ifadelerini kullandı. ’BAŞARILI OLMAK İSTİYORUZ’ Her macını kazanmak isteyen takımlarla, buyuk takımlara karşı direnmeye calışan ekipler arasında buyuk farklar olduğunu soyleyen Taye Taiwo, “Bende bu her macını kazanmak isteyen takımlardan birine geldiğimin bilincindeyim. Calışmalarımızı bu doğrultuda yapmamız gerekiyor. Her futbolcunun tutkuları vardır. Başarılı olmak adına bunları gercekleştirmek ister.” diye konuştu. ’BUYUK BİR KULUBE GELDİM’ Bursaspor’un son yıllarda Avrupa kupalarında yer aldığından bahseden Taiwo, “ Bu takımın amaclarından biriside duzenli olarak Şampiyonlar Ligi’nde ve Avrupa Ligi’nde yer alabilmek. Benim daha onceki yıllarda Avrupa ve Şampiyonlar Ligi tecrubelerim var. Bunlara rağmen bizim icin cok iyi bir deneyim olacağını duşunuyorum. Elimizden geldiğince iyi oynayıp başarılı bir şekilde Avrupa Ligi gruplarına kalmayı hedefliyoruz ve bunu bir sureklilik haline getirmek istiyoruz. ” diye konuştu. Olayspor