Bursaspor Kulubu Başkanı Ali Ay, Bursa Hakimiyet'e ozel acıklamalar yaptı. Ay, yeni yılda beklentilerinden taraftara, transferden, projelere kadar bircok konu hakkında goruşlerini dile getirdi. SAKATLIKLAR OLMASIN 2016'yı tatsız bitiren Bursaspor'da başkan Ali Ay, yeni yılda umut dağıttı. 2017'den beklentilerini anlatan Ay, "Camiamıza yeni yılın mutluluk getirmesini diliyorum. Oncelikle yeni yıldan beklentim sakatlıkların yaşanmaması yonunde olacak. Cunku 2016'da cok fazla sakat oyuncu verdik. Bunun da buyuk sıkıntısını cektik. İnşallah bir daha bu durumları yaşamayız" ifadelerini kullandı. BUYUK İŞ DUŞUYOR Hedeflerinin olduğunun altını cizen Başkan Ali Ay, şunları soyledi: "Hedefimiz Avrupa'ya gitmek. Bunu sezon başında da soyledik. Her ne kadar geciş yılımız olsa da Bursaspor'un her zaman hedefi olmalı, olacaktır da. Burada taraftarımıza cok buyuk iş duşuyor. Taraftarımıza ihtiyacımız var. Daha az eleştiri yapmaları, bunun da karşılığını guzel oyunla almalarını temenni ediyorum. Hoşgorulu olacaklarına inanıyorum." PAZARLAMA STRATEJİSİ! Bursaspor'da gidecek futbolcuların belli olduğunu belirten Ali Ay, "Gideceklerin isimleri belli. Bunu şu an acıklamak istemiyorum. Pazarlama stratejisi olarak şimdilik doğru bulmuyorum. Ancak kamp başlamadan bu isimleri kamuoyu ile paylaşacağız" dedi. RİSKLİ İŞLER Transfer konusunda da ince eleyip sık dokuyacaklarını dile getiren Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Pahalı transfer duşunmuyoruz. Gidecek futbolcular ve onlardan gelecek gelirlerde belirleyeci olacak. Onceliğimiz her zamanki gibi gencler. 3-4 futbolcu alacağız. Bu işler riskli işler. İnşallah yapacağımız transferler iyi cıkar ve başarılı işlere imza atarlar" dedi. Ay, transferlerin kampa yetişmesinin zor olduğunu da dile getirdi. PROJELEREMİZ VAR Bursaspor'un maddi anlamda da feraha kavuşması gerektiğinin altını cizen Ali Ay, şunları soyledi: "Kredimiz onaylandı. Bizim icin cok onemliydi. Ancak almaktan cok odemek daha zor. Bunun icin de projelerimiz var. En yakın zamanda hayata gecireceğiz. Bursaspor'un geleceğini duşunmek zorundayız. Elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz." Kaynak: Bursa Hakimiyet