Proje takımı huviyetini surdureceklerini belirten Yeşil Bursa Başkanı Cem Ozturk, "Hepsiyle ozel olarak konuştum. Kendilerini geliştirip, mac eksiklerini giderip hedefledikleri noktaya gelecekler" dedi. Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sezonun ilk yarısını 19 puanla 12. sırada Yeşil Bursa, ligin ikinci devresine Antalya Side'de hazırlanıyor. Yeşil Beyazlı takımı kamp yaptığı otelde ziyaret ederek yeni yıl hediyeleri veren Başkan Cem Ozturk, Bursa Hakimiyet'e acıklamalarda bulunarak kampı değerlendirdi. Proje takımı huviyetini koruyup Bursaspor A Takımı'na oyuncu yetiştirmeye devam edeceklerini belirten Ozturk, "İkinci yarının ilk yarıdan daha iyi olacağına inanıyorum. Cocuklar cok motive durumda ve hedef ust sıralar olacak. Pazarspor karşısında alınacak galibiyet ozguven kazandıracaktır. İlk hedefimiz play-off. İnşallah yolun sonu 2. Lig olur" dedi. HEDEFLERİNE ULAŞACAKLAR Ara transfer doneminde 4 oyuncuyla yolları ayırdıklarını, Bursaspor altyapısından Bunyamin Kasal ve İsmail Can Cavuşluk ile Emirhan Aydoğan'ı kadroya dahil ettiklerini ifade eden Başkan Ozturk, "Bu isimler Bursaspor'un geleceği olan isimler. Hepsiyle ozel olarak konuştum. Tamamıyla buraya odaklanacaklar. Mac eksiklerini giderip kendilerini gosterecekler ve hedefledikleri noktaya gelecekler. Almanya'dan gurbetci oyuncular gelip kampta denenecek. Genc oyunculara kendilerini gosterebilmeleri icin gerekli ortamı hazırlıyoruz. Yeşil Bursa'da tecrube kazanıp Bursaspor A Takımı'na cıkacaklar" şeklinde konuştu. Kaynak: Bursa Hakimiyet - Ozan DEMİR
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Pilot'ta pişecek Timsah'a gidecek