Denizlispor Başkanı Cetin'den "rezervasyon" tartışmasına ilişkin acıklama Denizlispor Kulubu Başkanı Ali Cetin, Muğla'nın Fethiye ilcesindeki bir restoranda rezervasyon tartışması sonrası cıkan arbedeye ilişkin, "Olaya mudahil olan polis memurlarından şikayetci oldum. Zaten kamera kayıtları da var. Olayın ne olduğu orada belli." ifadelerini kullandı. Cetin, yaptığı yazılı acıklamada, ailesi ve arkadaşları ile tatil yaptığı Fethiye'deki bir restoranda rezervasyonu olmasına rağmen masanın başkalarına verilmesi nedeniyle tartışma cıktığını belirtti. Olaya, Fethiye emniyetine bağlı polislerin de mudahil olmasıyla arbede yaşandığını aktaran Cetin, şunları iddia etti: "Polisler, ailemin ve arkadaşlarımın uzerine biber gazı sıktı. Kulup başkanı olduğumu belirtmeme rağmen ağza alınmayacak ifadeler kullandılar. Beni ve yanımda bulunanları darbettiler. Cep telefonlarımızdaki goruntuleri silmeye calıştılar. Olaya mudahil olan polis memurlarından şikayetci oldum. Zaten kamera kayıtları da var. Olayın ne olduğu orada da belli." KAYNAK: https://ajansspor.com/haber/denizlis...ciklama-314356 __________________