Super Lig’in 62. sezonunun ilk macı olan Yukatel Denizlispor-Galatasaray karşılaşması oncesinde Denizli Ataturk Stadı’nda hazırlıklar tamamlandı. Statta, haziran ayında başlayan tadilat calışmaları kapsamında zemin 3 metre aşağıya indirildi. Bu sayede seyirci kapasitesi 4 bin artırılarak, 19 bine yukseltildi. Statta 14 loca yapıldı. Engelliler ve ailelerin macı izlemesi icin yer ayrıldı. Lavabolar, soyunma odaları, yedek kulubeleri ve tum koltuklar yenilendi. Stadın dış cephesi yeşil-siyaha boyandı, tribunlerdeki koltuklarda horoz figuru yer aldı. Tadilat calışmalarında yaklaşık 200 işci gorev yaptı. "Yetişmez dedikleri stat şu anda hazır" Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, takımın ic saha maclarını yapacağı stadın baştan aşağı yenilendiğini soyledi. Denizli Ataturk Stadı’nın Turkiye’nin en guzel statlardan birisi haline geldiğini kaydeden Atilla, "Yetişmez dedikleri stat şu anda hazır. Denizlispor olarak Galatasaray macına da hazırız." diye konuştu. Bugun kulubun izniyle bazı gurbetci sporseverler, stadı gezme imkanı buldu. Almanya’dan tatil icin Turkiye’ye gelen Kadir Şanlıalp, yarınki karşılaşmayı izleme fırsatı bulacağı icin buyuk mutluluk duyduğunu kaydetti. Stadı "muhteşem" bulduğunu belirten Şanlıalp, "10 yıl once gelmiştim stada. Cok guzel yapmışlar. Burayı tıklım tıklım dolduracağız. Denizlispor taraftarı olmaktan gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı. Fransa’dan gelen Mustafa Tokat ise yarın yapılacak mac icin cok heyecanlı olduğunu ifade ederek, "İki gundur heyecandan uyuyamıyorum. Stata girdiğimden beri ayaklarım titriyor. Zor indim merdivenlerden." dedi. Bu arada yeşil-siyahlı takım macın hazırlıklarını bugun yapacağı son antrenmanla tamamlayacak. gunluk gazeteler
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Denizli Ataturk Stadı, Galatasaray macına hazır