Kurşat Kayseri Erciyes yolunda - dedektif tim
Futbol0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Kurşat Kayseri Erciyes yolunda - dedektif tim
-
05-10-2019, 02:21:58Turkcell Super Ligi takımlarından Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor'un onursal başkanı Mehmet Ozhaseki, Fortis Turkiye Kupası'nda A Grubu'ndan cıkan ikinci takımın Kayseri Erciyesspor olmasına cok sevindiklerini soyledi. Erciyes Kayak Merkezi'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Ozhaseki, Kayseri Erciyesspor'un grubundan cıkmasının kendilerini hem sevindirdiğini hem de şaşırttığını belirtti. Alman teknik direktor Werner Lorant'ın ardından gorev gelen Bulent Korkmaz'ın takımda doping etkisi yaptığına dikkat ceken Ozhaseki, "Kayseri Erciyesspor'un gruptan cıkmasına ben cok sevindim. Kayseri Erciyesspor'un Bursa deplasmanında iyi bir mucadele sergilemesini bekliyordum. Cunku, yeni bir hoca ile yeni bir başlangıc yapacakları icin morale ihtiyacları vardı. Kayseri Erciyesspor'un Galatasaray'ı ve Bursaspor'u farklı mağlup etmesini sevincle karşıladık ama icimizde bir hayret duygusu da oluştu. Tabii ki, takımımız tur atlar diye bekliyorduk ama yeni yonetim ve Bulent hoca bir doping etkisi yapmış. Kayseri Erciyesspor'un havası muthiş değişmiş. Bulent hocaya ve Kayseri Erciyesspor'a herkesin destek olması lazım. Gun birlik gunudur. Eleştirileri, ufak tefek cekişmeleri bırakıp, Kayseri Erciyesspor'a, yeni yonetime destek olmak gerekmektedir. Bu konuda ben uzerime duşeni yapacağım" dedi. Kayseri Erciyesspor'un transfer calışmaları ile ilgili soruları da yanıtlayan Mehmet Ozhaseki, Ankarasporlu Kurşat Durmuş'un transferinin bitme noktasına geldiğini soyledi. Aynı zamanda Aykut isimli bir futbolcuyla da goruşmelerin surduğunu belirten Ozhaseki, "Arkadaşlar transferle ilgili goruşmelerini surduruyor. Bulent hocanın Kayserispor'dan istediği oyuncular var. Herhalde, bu transfere Ertuğrul Sağlam hocamız da sıcak bakacaktır. Bunun dışında, Kurşat ve Aykut ile goruşmeler devam ediyor. Kurşat'ın transferinin bitme noktasına geldiğini duydum. Ama bu işlerde imza atılmadan hicbir şey net olmaz" diye konuştu. __________________