Alıntı:
Konyaspor, Trabzonspor ile yapacağı macın hazırlıklarına başlarken, Sivasspor macında iki gole imza atan Portekizli oyuncu Neca, "Konyaspor'da olmaktan son derece memnunum. Her gecen gun takıma daha fazla alışıyorum" dedi.. Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlığı devam eden Batista (Mertol Karatay) dışında tum futbolcular katıldı. Duz koşu ile başlayan antrenmanda futbolcular teknik direktor Nurullah Sağlam yonetiminde taktik ağırlıklı olarak calışırken, hafif sakatlıkları bulunan Neca, Da Silva ve Eren duz koşu yaptı. Antrenman oncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Portekizli oyuncu Neca, Sivas macının ilk yarısında istediklerin oyunu oynayamadıklarını ama, macın ikinci yarısında sahaya ağırlıklarını koyarak galip ayrıldıklarını soyledi. Takıma ligin ikinci yarısında katılmasına rağmen, arkadaşlarının desteği ile kısa surede motive olduğunu soyleyen Neca, "Benim gol atıp atmamam o kadar onemli değil. Onemli olan takımın başarısı. Turkiye'ye ilk geldiğimde Fortis Turkiye Kupası'nda Trabzonspor'a karşı forma giymiştim. Trabzonspor iyi bir takım ve son haftalarda cıkış yaptı. Bizim icin zor bir mac olacağını biliyoruz. Hazırlıklarımızı son derece iyi yapıyoruz. Taraftarımızın bu macta da yanımızda olmasını istiyoruz. Taraftar desteği ve sahadaki arkadaşlarımın guzel futbolu sonuca iyi yansıyacaktır. Konyaspor'da olmaktan son derece memnunum. Her gecen gun takıma daha fazla alışıyorum. Bu da başarımı olumlu yonde etkiliyor" diye konuştu.
Super bir transfermiş hakketten ilk geldiginde acaba? dedim ama şimdi iyiiki var supersin neca __________________