Malatya'nın gozu Super Lig'de [Malatyaspor]
Futbol0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Malatya'nın gozu Super Lig'de [Malatyaspor]
-
05-10-2019, 02:20:40Malatyaspor Kulubu Başkan Yardımcısı ve Basın Sozcusu Hakan Kodaman, yonetim ile teknik heyet arasında bir problem olmadığını soyleyerek, sarı-kırmızılı takımın Super Lig yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirtti. Sarı-kırmızılı kulubun resmi internet sitesine acıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı ve Basın Sozcusu Hakan Kodaman, basında kulup yonetimi ile teknik direktor arasında bir problem varmış gibi gosterilmesine tepki gostererek, "Malatyaspor, 5 Kasım 2006 tarihinde yapılan kongresinden sonra goreve gelen yeni yonetim kurulu ile beraber o gunden bu yana sportif anlamda son derece başarılı oldu. İkinci yarının başlamasıyla birlikte ikinci yarı itibariyle en cok puan toplayan takımız. Ayrıca da şu anda Turkiye liglerinin en cok gol atan takımıyız. Basında yer alan ve amacının ne olduğu henuz anlaşılmayan bir takım haberlere hicbir anlam veremediğimizi belirtiriz. Yeni yonetimin teknik heyet ile arasındaki koordinasyon son derece iyi bir konumdadır. Yonetim olarak ne teknik direktorumuz İsmail Kartal ne de herhangi bir sporcumuzla problemimiz vardır. Goreve geldiğimiz gunden bu yana oynadığı 11 musabakadan 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 de mağlubiyet alan takımızın başarısı ortadadır, bu mağlubiyetlerden bir tanesi de teknik direktorumuzun Perşembe gunu gelip Pazar gunu cıktığı bir musabakada alınmıştır. Her şey bu kadar duzgun ve başarılı iken yonetim kurulumuz ve teknik direktorumuz arasında sanki bir problem varmış gibi kamuoyuna ve taraftarımıza yanlış bilgiler aksettirilmektedir, yorumlar yapılmaktadır. Bu bizleri son derece uzmuştur. Malatyaspor yonetimi olarak goreve geldiğimiz gunden bugune yaptıklarımız ortadadır" ifadelerini kullandı. Takımın desteğe ihtiyacı olan bu donemde başarıyı yakalamak adına tum şehrin tek vucut olarak hareket etmesi gerektiğini, bunun sonucunda başarının geleceğini ve takımın Super Lig'e cıkacağına inandığını belirten Başkan Yardımcısı ve Basın Sozcusu Kodaman, Pazar gunu kendi sahalarında oynayacakları Akcaabat Sebatspor macı icin de taraftarların Malatya İnonu Stadı'nı tıklım tıklım doldurup takıma destek vereceklerine inandığını kaydetti. __________________