Bizim gencler ders alabiliyor mu?
Futbol0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Bizim gencler ders alabiliyor mu?
-
05-10-2019, 02:19:00İc ice yaşanan bir tezat. Futbolu pek sevmeyen, kavgacı bir ilin, futbol ve insanlık tutkunu bir ilcesi; Akhisar. Mutevazı butcesi ve teknik adamı ile Super Lig’de buyuk işler yapan, ilk macta “Selamunaleykum biz geldik” pankartı acacak kadar mutevazı bir taraftar kitlesi olan başka bir ilce yok bu Turkiye’de. Hele hele Antalya macında, şiddetli yağış yuzunden iliklerine kadar ıslanan rakip takım seyircisinin bu haline uzulup, kapalı tribune aldırarak fair play dersi veren bir zihniyeti bulmak da cok zor bu ulkede. Onun icin ovguyu her yonden hake diyor Akhisar. Bu hafta Bursaspor galibiyete cok daha yakın ama, oncelikle bu takımı ve taraftarını alkışlamak zorundayız. Bir de Gekas gerceği var. Hani, “Allah gonlune gore verir” derler ya. Bu da oyle. Mutevazı takıma, mutevazı kurtarıcı. Onu daha yakından tanımak icin, İzmir’de yerel bir gazeteye anlattıklarına bakmak kafi: “Elazığ beni cok istedi. 600 bin euro verdiler ama ben istemedim. 400 bin euro’ya Akhisar’ı kabul ettim. Ben Ege aşığıyım. Atina’daki eşim ve kızlarıma daha yakın olmak istedim. Sık sık gidip geliyorum. Manisa’da bir otelde kalıyorum. Akhisar’da cok mutluyum, bana kral muamelesi yapılıyor. 2014 Dunya Kupası’nda Yunan Milli Takımı formasını giymeyi cok istiyorum” Bugune kadar farklı ulkelerde,11 ayrı takımın formasını giyen Gekas, 376 resmi macta 167 gol atmış. Yunan Milli Takımı’nda da 65 macta 23 golu var. Batalla Bursaspor’un, Gekas da Akhisar’ın kurtarıcısı. Buyuk işler yapıyorlar ancak, ne kadar alcakgonulluler ve sadece işlerini yapıyorlar. Hoplama ve zıplamaları(!) yok. Bizim gencler, ders alabiliyorlar mı acaba? bursasporum.com __________________