Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. On Eleme Turu’nda Vojvodina-Honved eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Fenerbahce ve Beşiktaş’ın UEFA tarafından verilen cezanın CAS’tan tarafından durdurulmasıyla yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. On eleme turundan devam edecek olan Bursaspor’un rakibi belli oldu. Yeşil beyazlı takım bu turda FK Vojvodina/Budapest Honved macının galibi ile oynayacak. İlk mac 1 Ağustos’ta deplasmanda, ikinci mac ise Ramazan Bayramının 1.gunu 8 Ağustos’ta Bursa’da oynanacak. YONETİM DE ORADAYDI İsvicre’nin Nyon kentinde gercekleşen kura cekiminde Bursaspor’u icra kurulu uyesi Nedim Celik ve yonetim kurulu uyesi Yuksel Colak temsil etti. Sırbistan temsilcisi Vojvodina ilk macta rakibi Honved’e 61 dakika 10 kişi oynadığı macta 2-0 ustunluk sağladı ve tur icin buyuk avantaj elde etti. ’TURU RAHAT GECERİZ’ UEFA Avrupa Ligi 3. on eleme turunda, Sırbistan’ın Vojvodina ile Macaristan’ın Honved takımları arasındaki 2. on eleme macının galibiyle eşleşen Bursaspor’da yonetim kurulu uyesi Yuksel Colak, İcra Kurulu uyesi Nedim Celik ile birlikte kura cekimine katıldı. Colak, ’Macaristan’daki ikinci karşılaşma sonunda rakibimiz belli olacak. Bursaspor her ikisinin de cok cok ustunde bir takım. O nedenle turu rahat gececeğimize inanıyorum’ dedi. Olayspor
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Timsah’ın dişine gore