Bursaspor'un yeni transferi Taye Taiwo iddialı konuştu. Nijeryalı solbek, her karşılaşmaya uc puan parolası ile cıkacaklarını soylerken, taraftardan da yeni sezonda yanlarında olmalarını istedi. Taye Taiwo Bursa Hakimiyet'e ozel acıklamalarda bulundu. Yeşil Beyazlılar'ın Milan'dan kadrosuna kattığı başarılı solbek, takımda arkadaşlığın cok iyi seviyede olduğunu ve takıma yeni katılmasına karşın zorluk cekmediğini soyledi. Bursaspor taraftarı hakkında bilgi aldığını sozlerine ekleyen Taiwo; "Marsilya taraftarına cok benzettim. Yıl icerisinde onların desteğine cok ihtiyacımız var. Zorlu sezonda onların desteğini hissetmek istiyoruz" ifadesini kullandı. GOL ATMAYI SEVİYORUM Yeni sezon ile ilgili de acıklamada bulunan Taiwo; hedefleri olan bir takıma geldiklerini ve her maca 3 puan parolasıyla cıkacaklarının farkında olduğunu belirtti. Bursaspor'un buyuk bir takım olduğunu soyleyen Taye Taiwo; "Ben kaybetmeyi hic sevmem. Bu yuzden de her macı kazanmak istiyorum. Savunma oyuncusuyum ancak gol atmayı da seviyorum. Savunmadaki gorevimi yerine getirip, hucumda da katkı koymak istiyorum" dedi. (Barış YALIM) Bursa HAkimiyet