"Merak Etmeyin" Mesajı Gonderdiler!..
Futbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- "Merak Etmeyin" Mesajı Gonderdiler!..
-
05-10-2019, 02:15:39Bursaspor’un tecrubeli oyuncuları Frey, Taiwo ve Basser iddialı konuştu Yeşil beyazlı oyuncular, “Uyum sorununu aştığımızda UEFA Avrupa Ligi’nde başarılı olacağımıza inanıyoruz. Taraftarımız merak etmesin” diye konuştular. Yeni transferler Genoa’dan Sebastian Frey, Milan’dan Taye Taiwo ile Chretien Basser bu sezon herkesin farklı bir Bursaspor izleyeceğini soyledi. Kampın cok iyi gectiğini belirten Sebastian Frey, “Bu calışmalar herkese lazım. Burada alacağınız kondisyon ve taktik bilgilerle sezon icerisinde sıkıntı yaşamazsınız. O yuzden herkes cok calıştı. Cok kaliteli bir takıma sahibiz. Uyum sorunun aştığımızda hem UEFA Kupası’nda hemde ligde başarılı olacağımızı duşunuyorum. Taraftarı da cok merak ediyorum. Ateşli olduklarını duydum. Yakın zamanda onlarla birlikte olacağız. İceride oynayacağımız ilk mac icin sabırsızlanıyorum” dedi. ’UZERİMİZE DUŞENİ YAPARIZ’ Kampın zorlu gectiğini ve takıma kısa surede uyum sağladığını anlatan Taiwo, “Takıma kısa surede uyum sağladım. Hicbir problem yaşamadım. Antrenman eksiğim vardı. Kısa surede bu acığımı kapatıp takıma daha faydalı olacağıma inanıyorum. Hazırlık maclarında kayıplar yaşadık. O yuzden de moralimiz şu an icin cok iyi değil. Taraftara şimdilik bir mesaj gondermeyelim. Ama macları kazanınca mesaj gondereceğiz. UEFA Avrupa Ligi bizim icin onemli. Uzerimize duşen oyunu sahada sergileyeceğiz” diye konuştu. ’TARAFTAR MERAK ETMESİN’ Bursaspor’un iyi olduğunu ifade eden tecrubeli oyuncu Chretien Basser, şunları soyledi: “Hazırlık surecindeyiz. Olumlu gectiğini duşunuyorum. UEFA Avrupa Ligi’nde ilk macı alırsak kendimizi daha rahat hissedeceğiz. Ligde de ilk macta eski teknik direktorumuz Ertuğrul Sağlam’ın calıştırdığı Eskişehirspor ile karşılaşacağız. Belki dezavantaj gibi gorunebilir. Cunku Sağlam takımı iyi tanıyor. Yenmek istiyoruz ve yeneceğiz. Taraftarımız merak etmesin. Bu takım bu sezon yine zirveye oynayacaktır.” Kaynak:Olay __________________