Bursaspor yeni transferi Arjantinli defans oyuncusu Renato Civelli, sezon başlayana kadar eksikliklerini tamamlayacağını soyledi. Fransa'nın Nice takımında forma giydikten sonra Bursaspor'a transfer olan Renato Civelli, Bursa ile ilgili goruşlerini acıkladı. Bursa'ya 2 gun once gelmesine rağmen cok guzel izlenimler kazandığını ifade eden Civelli, "Ozellikle Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nı cok beğendim. Tesisler cok guzel. Yani cok fazla karşılaştırma yapmak istemiyorum. Daha cok şehri gormem lazım. Bu şehrin tarihi dokusu hakkında bilgi aldım. Daha iyi tanımak istiyorum. Buna zaman ayıracağım. İstanbul'a gecen sene gelmiştim. Turkiye ile ilgili bilgi edineceğim. Zaten Arjantin'de Turkiye turları daha model" dedi. Turk yemekleri dunya tarafından bilindiğini ifade eden Civelli, "O yuzden Turk yemeklerini daha once denedim. Hoşuma gidiyor. Değişik bir deneyim yaşamak icin Bursa'ya geldim. Hayatıma Bursa'yı da katmak istedim" ifadelerini kullandı. "TURKCE'Yİ OĞRENECEĞİM" Civelli, yavaş yavaş Turkce konuşmaya calıştığını ifade ederek, "Etrafımda duyduğum bazı kelimeleri, kendime gore uydurmaya calışıyorum. Yakın zamanda bir hoca ve oğretmenle daha profesyonel calışma yapacağım. Cunku dil problemi, benim adaptasyonuma da zarar verir. Şimdilik 'gunaydın, merhaba ve afiyet olsun' gibi kelimeleri soyluyorum" dedi. "LİGE HAZIR OLACAĞIM" Bursaspor'a gelmeden once bir sure kulupsuz kaldığını, fakat kendini formda tuttuğunu soyleyen Civelli, "Fiziksel olarak bir eksiklik hissetmiyorum. Oynadığımız hazırlık macında gorev aldım. Kendimi cok iyi hissettim. Biraz ritm eksikliğim var. Ama en yakın zamanda sezon başlayana kadar eksikliklerimi kapatacağım" ifadelerini kullandı. Bursasporluyuz.net
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Eksikliklerimi Tamamlayacağım