Bursaspor'un yıldız futbolcusu, eski teknik direktoru Ertuğrul Sağlam'a karşı oynanacak mac icin yorumda bulundu. Super Bucur, "Ozel anlam ifade ediyor ancak kazanmamız şart” dedi. Pablo Martin Batalla, Bursa Hakimiyet'e ozel acıklamalarda bulundu. Ligin ilk haftasında Eskişehirspor ile karşılaşacaklarını belirten Arjantinli krampon; “Ozel bir anlam ifade ediyor ancak diğer maclardan farkı yok. Orada taraftarla iyi bir atmosfer oluşturuyorlar. Ancak biz galip gelip lige iyi başlamak zorundayız ve bu guce sahibiz” ifadesini kullandı. GRUPLARA KALMAK İSTİYORUZ Avrupa'da gruplara kalmak istediklerini sozlerine ekleyen Pablo Batalla, cok faydalı bir kamp donemi gecirdiklerini soyledi. Başarılı futbolcu; “Elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Avrupa'da gruplara kalmak ve ligde de en iyisini başarmak icin calışacağız” acıklamasını yaptı. DESTEK BENİ ETKİLİYOR Taraftarın kendisine verdiği destekten cok etkilendiğini acıklayan Batalla; “Onları cok seviyorum. Bana karşı sevgileri beni cok etkiliyor. Bizi destekleyemeye devam etsinler. Elimizden gelen her şeyi sahaya yansıtıyoruz. Sezon icerisinde taraftarımızın gucune cok ihtiyacımız var” dedi. (Barış YALIM) Bursa Hakimiyet