Doğac Er'in Başakşehir macı değerlendirme yazısı. Oncelikle bu yazının yazıldığı şehri belirterek başlamak istiyorum bu yazıya. Burası Bursa, bir Ege ilinin taraftarsız bir takımı olan ilcesi değil. Burası takımını şampiyon yapmış, yatarken Bursaspor kalkarken Bursaspor diyen bir şehir. Keşke haksız cıksaydım, keşke ozur dilerim başlıklı bir yazı yazsaydım, keşke bugun muhteşem oynayan Bilal'i, Ertuğrul'u, İsmail'i ovebilseydim. Keşke hucum futbolu ile keyif veren takımın hocasını ovebilseydim. Lakin, zaman maalesef ki beni haklı cıkardı. Maalesef ki uzulen ve yenilen taraf biz olduk. Sayın Abdullah Avcı omzunda şampiyonluk apoleti olan bir hocaya modern futbolda deplasmanda nasıl oynanır dersi verdi adeta. Anlaşıldı mı bilmem tabi ki, cunku hocamıza bir takım şeyleri anlatmaya calışan coğu kişi bugune kadar başarısız oldu. Keza sayın yonetim kurulumuza da takviyenin şart olduğunu anlatmaya calışan binler var fakat dikkate alınmıyor maalesef. Bu arada Timsah Arena'yı coğunlukla dolduran taraftarımızı da tebrik ederim. Lakin şu artık anlaşılmalı; 15-20 bin kombine alınınca, 15 bin forma satılınca takımımız Avrupa Ligi'ne katılamıyor. Başarı icin oncelik iyi bir takım kurmaktır. Uzucu ki biz maalesef iyi bir takım değiliz. Bazılarımızı ligin en kotu ve maca hocasız cıkan takımını yenen kulubumuz biraz umutlandırdı ama bu hafta onlar da acı gercekle karşılaştılar. Oyuncu alacak para olmaması ile para yok diye bu camiaya yakışmayan, kapasitesi az fakat iyi niyetli oyuncuları bu takıma doldurmak farklı şeylerdir. Biz Sinan Bakış'a, Bilal'e, İsmail'e Sane'ye para verecek bir kulup isek bizim harcanacak paramız var demektir. Bizim gecen sene ortasında gelmiş ve coğu kişi tarafından eleştirilmiş bir hoca ile devam etme luksumuz var ise biz gayet zengin bir kulubuz. Bursaspor maddi başarı icin sportif başarıyı mutlak bir şekilde kazanmalıdır. Bursaspor'un ilk beşte yer almadığı her an borcun azalmayacağı anlamına gelmektedir. Borclanmadan borc bitiremezsiniz. İyi bir takım kurmadan borc bitiremezsiniz! Bu takımın zamana değil en az uc iyi takviyeye ihtiyacı var. Ayrıca Kubilay ve Berke'nin golleriyle kazanan U21 takımımızı da tebrik ederim. Bekleyin, sabredin daha zamanınız gelmedi. Umarım yanlışlardan donulur ve olumlu hava tekrar yakalanır bu şehirde. Saygılarımla, Doğac Er