Başkan Ali Ay, Başakşehir macında protesto edilen isimlere sahip cıktı. Genc teknik adamla uyumlu bir şekilde calıştıklarını ifade eden Ali Ay 'Ayrılması gibi bir durum kesinlikle soz konusu değil. Oyuncularıma da guvenim tam. Transfer kesinlikle yapmayacağız' dedi. Bursaspor Başkanı Ali Ay, Başakşehir macında protesto edilen Teknik Direktor Hamza Hamzaoğlu ve oyuncularına sahip cıktı. OLAY Spor'a konuşan Başkan Ay, 'Başakşehir karşısında kotu bir mağlubiyet aldık. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Kazanmak isterdik fakat olmadı. Oyun olarak istediklerimiz olmadı. Ancak bu sahamızdaki ilk mac. Tepkilere cok uzuldum. Biliyorum ki, hocamız ve oyuncularımız da uzuldu. Olmaması gereken bir davranıştı. Gelecek haftalar icin sabır istiyorum' diye konuştu. BUTCE İSTEYEBİLİRDİ Teknik Direktor Hamza Hamzaoğlu'nun her zaman yanında olduklarını ifade eden Ali Ay, 'Hamza Hocamızla yonetim olarak uyumlu bir şekilde calışıyoruz. Aramızda hicbir sıkıntı yok. Ayrılması gibi bir durum kesinlikle soz konusu değil. Ben istikrardan yanayım. Onunla berebar bir yola cıktık sonuna kadar da beraberiz. Hocam Bursaspor'un durumunu duşunmeseydi, sezon başında bana şu şekilde konuşabilirdi: ' Başkanım ben 10-15 milyon euro transfer butcesi istiyorum.' Ama hocamız da takımın mali durumunu biliyor. Mağlubiyetler olacaktır. Fakat bu zamanda gelecek destek onemli. Oyuncularıma da guveniyorum tam.' dedi. GEREKİRSE DEVRE ARASINDA Transfer konusuna da değinen Ali Ay şunları soyledi: 'Kesinlikle transfer yapmayacağız. Boyle bir duşuncemiz yok. Devre arasında gerekirse yaparız. Benim kadromdaki her oyuncuya guvenim sonsuz. Biz kulubun mali yapısını duşunerek transfer yaptık. Bu oyuncular birbirlerine alışana kadar zaman gececek. Biz destek istiyoruz. Henuz ligin ikinci haftası. Umitsizliğe kapılmaya gerek yok. Ben bir daha bu şekilde bir futbol ortaya koyacağımızı duşunmuyorum. 4 oyuncumuzun sakatlığı sebebiyle forma giymediği de unutulmasın.' OLAY
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- 'Hamza Hoca'nın yanındayız'