Başkan Ali Ay, Merinos Stadı'nda sona eren Bursaspor Futbol Okulu yaz doneminde eğitim goren minik kramponlara “Geleceğim timsahları sizler olacaksınız” dedi. Bursaspor Futbol Okulu'nda Yaz Donemi calışmaları sona erdi. 2002-2011 doğumlu 450 oğrencinin Merinos Stadı'nda eğitimi aldığı yaz doneminin kapanış toreninde minik kramponların sertifikalarını Bursaspor Başkanı Ali Ay verdi. Merinos Stadı'nda gercekleşen sertifika torenine Bursaspor Başkanı Ali Ay, Basın Sozcusu Suat Pacacı ile birlikte katıldı. “Geleceğin timsahları sizler olacaksınız” diyen Başkan Ali Ay, yaz donemini tamamlayan futbol okulu oğrencilerinden kış doneminde de devam etmelerini istedi. KULTURLU FUTBOLCU İSTİYORUM Bursaspor altyapısına verdiği onemi dile getiren Başkan Ali Ay, “Bursaspor tekrar şampiyon olacaksa eğer altyapıdan yetişen kendi cocuklarımızla şampiyon olacaktır” dedi. Altyapı oyuncularını derslerini de ihmal etmemeleri konusunda uyaran Ali Ay, “Cahil değil, kulturlu futbolcu istiyorum. Kulturlu futbolcu, neticede aidiyet duygusuna da sahip olan futbolcudur” diye konuştu. HEPSİ BURSASPORLU OLDU Futbol Okulu Koordinatoru Hakan Cenkciler ise, oğrencilerine “Geleceğin Sercan'ı sizler olacaksınız” derken, “Onceki yıllarda buradan secilen cocuklarla Brezilya'daki Dunya Şampiyonası'na katıldık. Yaz doneminde eğitim goren cocuklarımızın hepsi birer Bursasporlu oldu. 2012 doğumlu cocuklarımızdan başladık bu sene, altyapımıza bu gune kadar kazandırdığımız cok oyuncumuz var ve inşallah bu cocuklarımızın icinden de altyapımıza gidecekler olacaktır. 8 ay surecek yeni sezon calışmalarına 1 Ekim'de başlayacağız” diye konuştu. Sertifika alan oğrenciler: Ahmet Aras, Celal Turgut, Adem Geldi, Ayberk Guneş, Yusuf Aydın OLAY
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Sertifikalı Timsahlar!