Aytemiz Alanyaspor, Vagner Love ile 2 yıllık sozleşme imzaladı. Aytemiz Alanyaspor, Brezilyalı golcu oyuncu Vagner Love'la 2 yıllık sozleşme imzaladı. İmza toreninde acıklama yapan 32 yaşındaki oyuncu, "Bir cok teklif aldım; ancak burası bir proje takımı ve burada başarılı olmak istiyorum" dedi. Transferinden dolayı Aytemiz Alanyaspor Kulubu Başkanı Hasan Cavuşoğlu ile oğluna ve menajerine teşekkur eden Vagner Love, "Onlar bu transfere onculuk ettiler. Alanyaspor'un proje takımından bahsedildiğinde buraya gelip elimden geleni yapmaya karıar verdim. Tek hedefim Alanyaspor'un başarısı olacak" acıklamalarını yaptı. Başka teklifler de geldiğini kaydeden Love, "Onları da değerlendirebilirdim ama buradaki projelerden bahsedildi. Kesinlikle buraya gelmek istedim. Burada bir aile ortamı olduğunu soylediler. Ben de bu ailenin bir parcası olmak istedim. Rekabeti seven bir kişiyim ve bunun icin geldim." diye konuştu. Antalyaspor'da Samuel Eto'o'nun oynadığının hatırlatılması uzerine ise Love, "Burada daha yeniyim. Daha iyi bir performans sergilemek istiyorum. Eto'o buyuk bir oyuncu. Hatta onunla Rusya'da da karşılıklı oynama fırsatı buldum. O cok buyuk bir kalite. Burada elimden gelenin fazlasını yapıp, en az onun kadar başarılı olmak istiyorum. Burada kendi kalitemi ve becerimi gostermek istiyorum" ifadelerini kullandı. Kaynak
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Love'dan 2 Yıllık İmza