Guney ekibi kadrosunu guclendirdi... Vagner Love'u transfer ederek kadrosunu guclendiren Aytemiz Alanyaspor, gecen sezon Kasımpaşa'da forma giyen ve Beşiktaş'ın da gundemine gelen Nijeryalı milli stoper Kenneth Omeruo'yu Chelsea'den 1 yıllığına kiraladı. Guney ekibi aynı zamanda Fransa'nın Lorient takımının sağ beki Lamine Gassama ile de 2 yıllık sozleşme imzaladı. Chelsea'den 1 yıllığına kiralanan 22 yaşındaki Kenneth Omeruo, gecen sezon Kasımpaşa'da forma giydiğini hatırlatarak "Antalya'ya ve Alanya'ya gelme fırsatım oldu. İnsanları tanıdım. Pozitif enerji verdiler. Ortam cok hoşuma gitti. Belki de bu transferde bu cok etkili oldu. Başkanıma teşekkur ediyorum. Ben Alanya formasını giymekten mutlu olacağım. Sahaya cıktığımda formasını giydiğim takım icin elimden gelenin en iyisini yapmaya calışıyorum. Bu her zaman da boyle olmuştur. Başkanımın da dediği gibi performansımı en ust duzeye cıkarmak konusunda takımın da bana katkısı olacaktır. Ben de bu doğrultuda takıma katkı sağlayacağım" dedi. Gassama ise "Alanya'ya transfer olduğum icin cok mutluyum. Sahada elimden gelenin en iyisini yapacağıma soz veriyorum. İnşallah Alanyaspor'u başarıya ulaştıracağız" dedi. Kaynak