Cumartesi gunu Bursaspor'un konuğu olacak olan Suudi Arabistan ligi takımlarından Al-Ittihad Jeddah Kulubu'nun Başkanı Ahmed Mesoud ile takımın teknik heyeti ve OTSAD Başkanı Huseyin Kırk Bursaspor yonetimini ziyaret etti. Başkan Ali Ay, 'Al-Ittihad kulubunden bana bahsedildiğinde hic duşunmeden dostluk macı icin onay verdim. Macın tesislerimizdeki antrenman sahalarında oynanabileceğini soylediklerinde, şehrimizin ve yeni stadımızın tanıtımı acısından, bu organizasyonu stadyumumuzda gercekleştirelim dedim. İki kulup ilerleyen zamanda belki kardeş kulup bile olabilir' diye konuştu. COK MUTLU OLDUK Al-Ittihad Futbol Kulubu Başkanı Suudi Arabistanlı işadamı Ahmed Mesoud ise şunları soyledi: "Bursa'da bulunmaktan ve Bursaspor'un misafiri olmaktan cok mutluyum. Dostluk macı vesilesiyle ilişkilerimizin inşallah daha da gelişerek buyumesini, Suudi Arabistan ile Turkiye arasındaki ilişki ve işbirliğinin de artmasını temenni ediyorum. Suudi Arabistanlı turistlerin yoğunluğu bu şehirdeymiş, ben bunu duyduğum zaman cok mutlu oldum. Daha farklı organizasyonlar yapacağız." Olay
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Al-Ittihad kardeş kulup oluyor