Bursaspor'un gecen sezonun devre arasında Trabzonspor'dan transfer ettiği gurbetci golcusu Deniz Yılmaz, ailesiyle Bursa'da olmaktan cok mutlu. Deniz Yılmaz, 1988 yılında Almanya'da dunyaya geldiğini, futbola da Bayern Munih'in altyapısında başladığını hatırlattı. "Transferim direkten donmuş gibi oldu" Futbol yaşantısını Almanya'da surdururken 2013 yılında aralarında Bursaspor'un da bulunduğu bircok Turk takımından teklif aldığını dile getiren Deniz Yılmaz, "Ozellikle Bursaspor'dan teklif gelince cok sevinmiştim. Burada forma giymeyi cok istiyordum. Bazı nedenlerden dolayı transfer gercekleşmedi. Transferim direkten donmuş gibi oldu. Sonrasında Elazığspor ile anlaştım. Ardından da Trabzonspor'a gittim." dedi. Deniz Yılmaz, gecen sezonun devre arasında menajeri Erdem Karagol'un kendisini arayıp Bursaspor'un transfer teklifini ilettiğini vurgulayarak, şoyle devam etti: "Menajerim Erdem Karagol, Bursaspor'da forma giymek istediğimi en iyi bilenlerden biriydi. Teklifi soyleyince inanın cok farklı duygular yaşadım. Kendisine bu transferin mutlaka olmasını soyledim. Yaptığımız goruşmelerden sonra da hem ben hem menajerim hem de kulubum fedakarlıklar yaptık ve Bursaspor'a imza attım. Ben Bursa'yı cok seviyorum. Uc yıl once buraya transferim gercekleşmeyince cok uzulmuştum. Artık buradayım ve Bursa'nın tadını cıkarıyorum. Transferimde ozellikle menajerim Erdem Karagol, başkanımız ve yoneticilerimize cok teşekkur ederim." Her futbolcunun olmak istediği şehirde ve kulupte olduğunu belirten Deniz Yılmaz, işi olsun olmasın mutlaka stadın onunden gectiğini anlattı. Bursaspor taraftarını cok sevdiğini dile getiren Deniz Yılmaz, "Her gorduklerinde buyuk sevgi, yakın ilgi gosteriyorlar. Beni sevdiklerini hissettiriyorlar. Ayrıca bu sene baba oldum. Bebeğimiz Noah İlyas, Bursa'da doğdu. Bursa'nın plakalı numarası olan 16'yı anımsatan 2016 yılında. Burada ailece her şey tam da istediğimiz gibi gidiyor." diye goruşlerini aktardı. Gurbetci oyuncu, bu sezon ilk iki haftada sakatlığı nedeniyle henuz forma giyemediğini, en kısa zamanda iyileşerek takımdaki yerini alıp takım arkadaşlarına destek olmak istediğini dile getirdi. Gecen sezon ligin ikinci yarısında gosterdiği performansın yeşil-beyazlı camiada memnuniyetle karşılandığını bu sezon bunun daha uzerine cıkmak istediğini anlatan Yılmaz, şunları kaydetti: "Benim her zaman hedeflerim yuksektir. Gecen sene Bursaspor formasıyla gosterdiğim performansın uzerine cıkacağıma inanıyorum. Her macta kendimi daha fazla gostermek ve daha iyi işler yapmak istiyorum. Elimden geldiğinden fazlasını taraftarımız ve kulubum icin gostermek istiyorum. İnşallah kendimi yuzde 100 hazır hissettiğimde takım arkadaşlarımın yardımıyla daha fazla gollerimi atarım ve attırırım." Battalla'ya ovgu Deniz Yılmaz, takımda kaliteli oyunculara sahip olduklarını, bu cercevede buyuk hedeflerinin bulunduğunu bildirdi. Yeni transferlerin de takıma buyuk katkılar sağlayacaklarına inandığını anlatan Deniz Yılmaz, şu ifadeleri kullandı: "İnşallah hep birlikte bunun katkısını birlikte gostereceğiz ve macları kazanacağız. Cok onemli isimler var takımımızda. Ben teknik ve calışkan futbolcuyu cok severim. Bizde o oyunculardan cok var. Bu oyunculara en iyi ornek de Pablo Martin Batalla. Ben Batalla'yı cok seviyorum. Yaşlandıkca yeteneğini hic kaybetmeyen insan Pablo Martin Batalla. İyi karakterli. Takımda oyle bir hava var zaten. Bu konuda başkanımıza, yonetimimize, hocamıza cok teşekkur ederiz. Boyle bir ortamda bulunmak kolay değil. Kaliteli bir takımız ve cok iyi olacağına inanıyoruz. Camia olarak el ele, kol kola olmalıyız. Taraftarımızın katkısıyla, desteğiyle moralimizi yuksek tutup guzel gunler gecireceğiz diye duşunuyorum." TRTSpor
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Deniz Yılmaz "Batalla ornek bir insan"