Durmazlar AŞ, Bursaspor Basketbol takımına 3 yıllığına sponsor oldu. Bursaspor Durma Super Lig Yolun Sonunda sloganıyla sponsorluk anlaşması, Barış Spor Salonu’nda duzenlenen torenle atıldı. Bursaspor’un Basketbol 1.Ligi’ndeki ilk yılında, kulube en buyuk katkıyı Durmazlar AŞ verdi. İmza torenine, Bursaspor Kulubu Başkanı Ali Ay, Amator Şubeler Sorumlusu Sezer Sezgin, Durmazlar Makine AŞ Yonetim Kurulu Başkanı Huseyin Durmaz, Nilufer Belediyesi meclis uyesi Atakan Corbalı katıldı. BURSASPOR’A HAYIRLI OLSUN Protokolun imzalanmasından sonra bir konuşma yapan Durmazlar AŞ Yonetim Kurulu Başkanı Huseyin Durmaz, “Bursaspor’u sevenlerini selamlıyorum. 15 Temmuz’da şehit duşen kardeşlerimize rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Başkan Ali Ay ile birlikte bugun 3 yıllık sponsorluk anlaşması yaptık. Hedefimiz 1. Lig’den Super Lige kadar, Super Lig’de deBursaspor’un yanında olacağız. Desteğimiz hayırlı olsun” dedi. ALİ AY: BURSASPOR BU KENTİN MARKASI Bursaspor Kulubu Başkanı Ali Ay, sozlerine 15 Temmuz şehitlerini anarak başladı. Başkan Ay, Salı gunu Cumhurbaşykanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldiklerini belirterek, “Rio Olimpiyatlarında Turkiye’nin madalya sıralamasında 32. Sırada olmasına Cumhurbaşkanımız cok uzulmuş. Bizler harcamaları vergiden duşemiyoruz deyince, Spor Bakanımızla birlikte harcamaları vergiden duşurme sozu verdi. Sanıyorum bundan sonra kulupler daha cok yatırım yapar” diyerek konuşmasını şoyle surdurdu: KAZANINCA HERKES MUTLU “Bursaspor şehrin en onemli markası. Yenince, kazanınca herkes mutlu oluyor. Bursaspor, Avrupa’ya acılınca kentteki işlerde artıyor. Otelcisi, lokantacısı, taksicisine kadar herkes kazanıyor. Bizler Buğraş veriyoruz. Bizim her zaman yanımızda olan Durmazlar ailesine teşekkur ediyoruz. Maalesef, Bursa’da Bursaspor’a sahip cıkan aile sayısı bir elin parmağını gecmeyecek aile var. Bu saının artmasını arzuluyorum. Diğer kuluplerin futbolda 500-600 milyon TL’lik bizim ise 80 milyon TL7mik butcemiz var. Bizler bu takımlarla mucadele ediyoruz. Durmazlar ailesine katkıları nedeniyle teşekkur ediyorum. 3 yıl basketbol takımımızın sponsorluğunu yapacak. Bursaspor adına Durmazlar ailesine cok teşekkur ediyorum.” Bursa.com