Calışma ve Sosyal Guvenlik Bakanı Mehmet Muezzinoğlu, Bursaspor’un Ozluce Tesisleri’nde yonetim kurulunu ziyaret ederek gecmiş olsun dileklerini iletti. Bakan Muezzinoğlu, Bursaspor ile Beşiktaş arasında yapılması planlanan ozel macta her iki takımın taraftarlarının birlikte macı izlemesini arzu ettiklerini soyledi. Ali Ay: “Şehitler icin ozel bir mac yapacağız” Bursaspor Başkanı Ali Ay, yaşanan teror saldırısından dolayı cok uzulduklerini belirterek, “Gectiğimiz gun maalesef cok uzucu bir olay oldu. İnşallah bu milat olur. Cok guzel mesajlar alıyoruz. Artık sadece Beşiktaş ve Bursaspor taraftarları değil tum taraftarların birlik ve beraberlik icerisinde olmaları gerekiyor. Rekabetin sahanın icinde kalması gerekiyor. Birlik ve beraberlik olduğu surece bu adamlar bunlardan beslenemezler. Cunku 3 bin 500 taneye yakın guvenlik gorevlisi vardı macta. Bunlar daha once planlanmış şeyler. Biz bunların da ustesinden geleceğiz. Cunku bu topraklar bizim şehitlerimizin kanıyla bizim olmuştur. Ben bu yaşta dahi gorev verilirse seve seve şehit olmaya razıyım. Sabah annem de “Oğlum artık başkanlığı bırak” dedi. Ben de “Anne ne guzel imkan işte keşke şehit olsak da oteki tarafa gitsek” dedim. Allah belalarını versin. İnşallah bu son olur. Şehitlerimizin isimlerini anı duvarımızda yer vereceğiz. Bu akşam yonetim kurulumuzda goruşeceğiz. Fikret Başkanla goruşmemizde şehitler icin bir ozel mac veya bundan sonraki macta geliri onlara verilmek uzere mac yapacağız. Şehitlerimiz icin maddi ve manevi ne gerekiyorsa yapacağız. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum” dedi. Bakan Muezzinoğlu: “Taraftarların birlikte mac izlemesini arzu ediyoruz” Bakan Mehmet Muezzinoğlu ise, “Tabii bize geride kalanlara da şehitlerimizin hak ve hukukunu korumak sorumluluğu kalıyor. Onlar bizim yukumuzu bir daha arttırıyor. Millete daha cok hizmet etmek, milletin kardeşliğini daha cok guclendirebilmek, ayrıştıran değil, birleştiren olabilmek. Kardeşlik duygularını buyuten, guclendiren. Tabii ki taraftar olmak onemli ama taraftarın tatlı rekabeti ayrışmayı, catışmayı ve duşmanlığı değil tam aksine birlikteliği ve tatlı rekabetle birlikte gelişmeye vesile olacak. Cok olağanustu bir plan. Hainler cok stratejik planlar yapıyor. Hangi noktada neyin ne zaman bulunacağını tespit ediyorlar ama bu millet buyuk bir millet. Bunların da ustesinden gelecek. Şehidimizin babasını gorduk. Başı dik, goğsunu gere gere benim şehidim diyor ve toprağa gonderiyor ama o hainlerin ne annesi, ne babası ne de kendileri insanlığın onune başı dik cıkabileceklerdir. Bu dunya bir gun bitecek ve ağır bedelleri oyle veya boyle yaşadıkları suresince zaten onlara o hainliklerinin bedeli odetilecektir. Biz de milletce onlara karşı birlik ve beraberlik icinden kenetlenerek inşallah ulkemizin birlik ve beraberliğini bayrağımızın nazlı dalgalanışını daha guclu halde başaracağız. Buyuk gecmiş olsun. Bursaspor ile Beşiktaş arasında yapılmasını planladığınız ozel macta her iki takımın taraftarlarının hep beraber macı izlemesini arzu ediyoruz” diye konuştu. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Ali Ay: Beşiktaş ile Şehitler icin ozel mac yapacağız