AS TV’nin ekran klasiği Markaj yine gundemi belirledi. İstanbul’da meydana gelen teror saldırısı sonrası Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Beşiktaş Kulubu Başkanı Fikret Orman Sonmez Medya Spor Muduru Suha Gursoy’un moderatorluğunde canlı yayında Turk futbolunun belki de seyrini değiştirecek bir acıklama yaptı. Programa telefon bağlantısı ile katılan Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Rekabet sahada, dışarıda kardeşlik olmalı. Hepimiz bu yurdun insanıyız. Fikret Orman’la goruştuğumde kendi fikirlerimi soyledim. Bunu pekiştirmek amacıyla bir mac organizasyonu yapmamız gerektiğini ilettim. Nerede olursa olsun bir mac yapılması gerektiğini ele aldık. Fikret Orman da yonetimle goruşerek cevabını vereceğini soyledi" ifadelerini kullandı. BURSA'DA OYNAMAK İSTERİZ Aynı anda canlı yayında bulunan ve Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın teklifini değerlendiren Beşiktaş Kulubu Başkanı Fikret Orman da, "Boyle bir macı oynamayı cok isteriz. Tabii daha evvelden hazırlanmış programlar var. Beşiktaş’ın Azerbaycan’da bir ozel macı var. Daha tarih netleşmedi. O surece kadar (10-12 Ocak) biz Antalya’da olacağız. Ali bey bana soyleyince biz hemen karşı taraflardaki muhataplarımıza tarihi netleştirmek icin ricada bulunduk. Onlar donduğu gibi biz de Bursaspor’a cevap vereceğiz. Eğer bu donemde olmazsa milli takım arası olabilir. Biz hem acılışımızda hem de son macta Bursaspor’u ağırladık. Biz de Bursaspor’un yeni stadında oynamaktan buyuk keyif alırız. Ev sahibinin Bursaspor olmasını daha şık olarak buluyorum" diye konuştu. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- BJK ile Timsah Arena'da mac var!