NOT: Guvenilirlik acısından problem yaşayanlar lutfen uyeliğimin gecmiş konularına girip inceleyebilir.Konu altındaki referans notlarını bu konu altından devam ettiriyorum. Kullandığım telefon numarası ve karakter nickleri bu konu altında belirtiliyor, bu nick ve telefon numarası dışında yapılan alışverişlerden mesuliyet kabul etmem. Nicklerimizin cakmalarına lutfen dikkat edin olası bir hırsızlık durumunda mesuliyet asla ve asla kabul etmeyiz. Ulasmak icin : TELEFON : | 0543 535 76 27 | TL ile veya GB ile ACİL Satılık itemleriniz toplu alınır.Telefonumdan ya da ozel mesajdan ulaşarak belirtiniz. KoPazar Ustunden Satış yapabilirim % 10 Komisyon Size Aittir • +8 Rogue Mythril Set (Kafalık yok) • +3 Lego Band 1-)Satışlar ANKARA ici Yuzyuze DIGER Şehirlerden HAVALE ILE GERCEKLESTIRILECEKTIR. Tercihimiz YUZYUZEDİR. 2-)Satış Şekli once paranın gonderilmesi şeklinde olacaktır.Diğer takdirde oyun ici referansı guvenilir ortamı olan kişilere once item verilecektir -Oyunda gosterebileceğim kefil clanlar mevcuttur. 3-)İtemler oyun ici gb ile veya item takaslada satılmaktadır. 4-) TELEFONDAN ULAŞIP KONUŞMADIĞINIZ SURECE PARA YATIRMAYINIZ ! Bu konuda şahsıma acılmış referans konusudur. http://www.frmtr.com/destan/5513879-...ao-tebrik.html 7/24 Arayabilirsiniz. TELEFON : 0543 535 7627 (Bu irtibat numarası dışında başka numara kullanmıyoruz.Başka numaralarla size ulaşıp kendilerini bizmişiz gibi tanıtan insan kılığına girmiş varlıklara inanmayınız.) DESTAN Oyundaki Nick: Brandaoo & BRANDAOOOO • HIZLI VE GUVENİLİR • Konuyu guncel tutanlar rep alacaktır. Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen [email protected]@MON
salih gercekten hem guvenilir hemde cok yardım sever biri bana yaptıklarından dolayı kendısıne tekrar teşekkur ederim.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen RequaQuinzieHell
KnightOnline oynuyorsan bulabileceğin nadir insanlardan birisidir dicem cunku salih&emre zaten bir sayılırlar Havale ile de alışverişim oldu yuzyuze de tanıştık arkadaşlarda bir sıkıntı cıkmaz

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen metehan314
Once havale sonra item şeklinde sorunsuz bir alışveriş yaptık.Her turlu guvenebilirsiniz , cok guzel de muhabbeti var teşekkur ederim

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen HiRoX
Arkadaşlar tedirgin olmuştum ilk başta tanımadıgım icin ama gercekten bu arkadaş cok guvenilir shard +9 1300-1100 değerindeki itemi kendisine iade ettim aracı oldu gercekten helal olsun 1100 tl shard sattım cok tşkler brando insanları guvenini kazanmak bu zamanda cok zor tekrar tşkler...

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen atarsa42
guven konusunda problem yasamazsınız Shard+9 umu once itemi verip sonra havaleyi alarak guvenli bir şekilde satmış bulunuyorum.