Genclerbirliği Kulubu Başkanı Murat Cavcav, "İyi yapılan, guzel işlerin tescilleneceği bir sezon" temennisinde bulundu. Genclerbirliği Kulubu Başkanı Murat Cavcav, kırmızı-siyahlı kulubun internet sitesinden yayımlanan sezon oncesi mesajında "Taraftarımıza şampiyonluk kupasıyla mayıs ayında veda edip, sezon oncesi TSYD Kupası ile yeniden ’merhaba’ dedik." ifadesini kullandı. Turkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Kupası’nda MKE Ankaragucu ile karşılaştıklarını hatırlatan Cavcav, "Ankaragucu ile oynanan ciddi provadan sonra şimdi lig zamanı. Caykur Rizespor macıyla yarın sezonu acıyoruz. Tum taraftarımızı ve butun Ankaralı hemşehrilerimizi Eryaman Stadı’na bekliyoruz. Onları, genclerimizi desteklemeye, genclerimize omuz vermeye davet ediyoruz." şeklinde goruşlerini aktardı. Erzurum ve Bolu’daki kampların ardından calışmalarını Ankara’da surduren kırmızı-siyahlı takımın iyi bir hazırlık donemi gecirdiğini vurgulayan Cavcav, şunları kaydetti: "Hocamız Mustafa Kaplan yonetiminde tecrubeli oyuncular ve genclerin kaynaştığı cok iyi bir takım olduk. İyi yapılan, guzel işlerin tescilleneceği bir sezon olmasını ve Genclerbirliği’nin hak ettiği Super Lig sahnesinde, hak ettiği konumda yer almasını canıgonulden temenni ediyorum. Ankara’ya gelirken korkulacak bir ekip kurmaya calıştık ve calışmaya da devam ediyoruz. Mucadeleyi bırakmayan bir takım oluşturmak icin gece gunduz demeden calışıyoruz." "Bu sezon kenetlenmeli ve ismimiz gibi birlik olmalıyız." ifadesini kullanan Murat Cavcav, "Ben Genclerbirliği taraftarının sağduyusuna ve takımlarına olan aşkına guveniyorum. Birlikte olarak başaracağız, Genclerbirliği olarak başaracağız." değerlendirmesinde bulundu. gunluk gazeteler