Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Cetin, Galatasaray macı sonrası yaptığı değerlendirmede, gercekleştirdikleri transferlerin ne kadar doğru olduğunu kaydederek, “Transfer alımına ilk başladığımızda ufak tefek serzenişte bulunanlar vardı. 'Yaşlı' diyorlardı, 'huzurevi mi yapıyoruz' diyorlardı. Huzurevini hep beraber gorduk. Demek ki doğru iş yapıyoruz” dedi. Denizlispor Başkanı Ali Cetin, Super Lig’in ilk haftasında sahalarında Galatasaray'ı 2-0 mağlup ettikleri mucadelenin ardından İhlas Haber Ajansı muhabirine acıklamalarda bulundu. Aldıkları galibiyetin cok onemli olduğunu ve lige iyi bir başlangıc yaptıklarını kaydeden Başkan Cetin, “Teşekkur ederiz cocuklara, bana hediye ettiler bunu. ‘Başkanım acınızı unutturacağız’ dediler ve unutturdular sağ olsunlar. Allah bizi bu şehre mahcup etmiyor. Futbolcularımız emeklerinin karşılığını, taraftarımız emeklerinin karşılığını verdi. Şukurler olsun mutluyuz tabii ki. Onemli bir galibiyet bizim icin. İyi başladık. Takım birbirini daha yeni tanıyor. İnşallah iyi bir Denizlispor geliyor bu sene” dedi. “Biz iyi bir takımız” Teknik Direktor Yucel İldiz’in, ‘2-3 oyuncu transferi daha yapacağız’ sozlerinin hatırlatılması uzerine konuşan Cetin, şunları soyledi: “Oyle bir planımız var. Onun gereğine futbol şubedeki arkadaşlarımız zaten bakarlar. Onda da bir limit var. Ben her zaman soyluyorum, herkesin işine karışmıyoruz biz. Karar aşamasında biz devreye giriyoruz. Biz iyi bir takımız. En onemlisi iyi bir aile olduk. Ondan dolayı alırız veya almayız cok onemli değil ama iyi bir Denizlispor’un geleceğinden emin olabilirsiniz.” “Huzurevini hep beraber gorduk” Renklerine bağladıkları oyuncuların beklentileri karşıladığına dikkat ceken Ali Cetin, “Hepsi nokta transfer biliyorsunuz. Transfer alımına ilk başladığımızda ufak tefek serzenişte bulunanlar vardı. 'Yaşlı' diyorlardı, 'huzurevi mi yapıyoruz' diyorlardı. Huzurevini hep beraber gorduk. Demek ki doğru iş yapıyoruz. Futbolcularımızın hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Taraftar da hic susmadı 90 dakika boyunca, onları da tebrik ediyorum” diye konuştu. İHA