İsmail Kartal: ' İlk macı 3 puanla gectiğimiz icin mutluyum' Super Lig'de Genclerbirliği sahasında Caykur Rizespor'a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Caykur Rizespor Teknik Direktoru İsmail Kartal basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Caykur Rizespor Teknik Direktoru İsmail Kartal gecen sezondan 12-13 oyuncunun gittiğini ve yerine yeni oyuncular alarak yeni bir takım kurmaya calıştıklarını ifade ederek, "Yeniden bir takım kurmaya calışıyoruz, işin ozeti hala birkac noktada eksiklerimiz var. Eksiklerimizi gidermek icin goruşmelerimiz devam ediyor. İlk mac zordu, herkesin zorlukları var, Genclerbirliği iyi hazırlanmış, yaptığımız analizlerle onların eksik olduğu oyuncuları olduğunu biliyoruz. Herkes iyi bir mucadele ortaya koydu. 39'uncu dakikaya kadar oyun ortadaydı, rakip savunma oyuncusu atılana kadar. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra genelde takımlarda rehavet olur. Devre arası oyuncularıma sakin olmamız gerektiğini, topu yere indirerek, futbol oynayarak, boşluklar bularak oynamamız gerektiğini soyledim. Kanatlardan getirdiğimiz toplarla golu bulduk. Sonucta biz kazandık. İlk maclar zordur. İlk macı 3 puanla gectiğimiz icin mutluyum, oyuncularımızı tebrik ediyorum" dedi. Ankaragucu'nden ayrılışı hakkında sorulan soruyu yanıtlayan Kartal, "Ankaragucu camiasına zarar vermemek icin her yerde konuşmadım. Allah yukarıda, benim Allah'tan başka kimseye ne verecek hesabım, ne de korkum var. Ankaragucu'ne verdiğim emekleri helal ediyorum. Şimdi Rizespor'un başındayım, butun emeğimle burada başarılı olmak icin kariyer mucadelesi veriyorum" ifadelerini kullandı. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________