C.Rizespor transfer peşinde
Futbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Futbol
- C.Rizespor transfer peşinde
-
05-10-2019, 01:43:56Turkcell Super Lig'in ilk yarısını Sakaryaspor galibiyetiyle 18 puanla tamamlayan Caykur Rizespor, devre arasında ikisi forvet biri savunmada uc oyuncu transfer etmeyi planlıyor. Teknik direktor Saffet Susic'in bu yonde yonetime rapor verdiği belirtildi. Bu arada yonetimin Susic'le hafta ici goruşerek, tecrubeli hocayla devam edip etmeme kararını bildireceği vurgulandı. Caykur Rizespor Teknik Direktoru Saffet Susic, ilk yarıyı galibiyetle kapattıkları icin mutlu olduklarını belirterek, ligin ikinci yarısının cok daha iyi olacağını soyledi. Susic, "Takımın başına beşinci haftada geldim. Benimle 12 macta sahaya cıktı takım. Dolayısıyla eksikliklerimizi gordum. Takımın bir analizini yaptım. Bunları yonetim kuruluna ileteceğim. Sağbek, stoper ve ozellikle forvet mevkiine transfer yapılmalı. Yapılacak transferlerle ikinci yarı daha iyi olacağız" dedi. Bu arada Caykur Rizespor yonetiminin hafta icerisinde Saffet Susic ile bir araya geleceği belirtilirken, Susic'in gorevine son verilebileceği de konuşuluyor. Susic'in yerine ise bir donem Rizespor'u calıştıran Rıza Calımbay'ın gelebileceği iddia edildi. Başkan Ekrem Cengiz, hafta icinde yapacakları yonetim kurulu toplantısında teknik direktor konusunu değerlendireceklerini belirterek, "Şu anda Susic'le ilgili bir şey soylemek erken ve yanlış olur" dedi. Ote yandan ligdeki istikrarsız gidişine Sakaryaspor'u yenerek dur diyen ve ilk yarıyı haftalar sonra kazandığı 3 puanla kapatan yeşil mavili ekip gecen sezonun ilk yarısında 3 teknik direktor değişikliği yaparak 17 macta 15 puan toplamıştı. Yeşil mavililer bu sezonun ilk devresinde 18 puan toplayarak gecen sezondan 3 puan daha fazla aldı. Caykur Rizespor 2005 - 2006 sezonunun ilk yarısına Metin Yıldız ile başladı, Sakıp Ozberk ile devam etti ve devreyi Guvenc Kurtar' la tamamladı. Gecen sezonun ilk yarısında 3 galibiyet 6 beraberlik alırken 8 karşılaşmadan da mağlup ayrılan yeşil-mavili ekip, bu sezona ise Kurtar yonetiminde başladıktan sonra 5. hafta sonunda takımın başına Saffet Susic' i getirdi. Rizespor 17 macta 5 galibiyet 3 beraberlik ve 9 yenilgi aldı ve devreyi 18 puanla tamamladı. Ote yandan Fortis Turkiye kupasında hafta sonu deplasmanda Beşiktaş işe karşılaşacak olan C.Rizepsor, bu macın hazırlıklarına yarın başlayacak. Yeşil mavililerde bademcik ameliyatı olacak Emrah ile ulkesine giden Victoria' ya izin verildi. Kaynak : DHA __________________