Ahmet ŞAN - Başkan Doğum Yeri/Tarihi : Konya / Derebucak 1963 Eğitim : Berlin Teknik Universitesi - İşletme İş : KOMPEN A.Ş. Genel Muduru Arif CELİK - 2.Başkan, Muhasip, Veznedar doğum Yeri/Tarihi : Konya 1962 Eğitim : Universite - İşletme Fakultesi İş : Celikler Şirketler Grubu Yonetim Kurulu Uyesi Tenis Federasyonu İl Temsilcisi Hasan DAĞLI - Futbol Sube Sorumlusu Doğum Yeri/Tarihi : Konya 1967 Eğitim : Selcuk Universitesi - Mimarlık İş : Seha İnşaat A.Ş. Genel Muduru Veli KURT - Genel Sekreter Doğum Yeri/Tarihi : Konya 1961 Eğitim : Universite - İktisat İş : Doğuş Oyuncak Ltd. Şti. Sahibi Davut ULUS - Asbaşkan Doğum Yeri/Tarihi : Bartın 1946 Eğitim : Universite İş : Konya Cimento A.Ş. Genel Muduru Mehmet Han COPUR - Asbaşkan Doğum Yeri/Tarihi : Konya 1975 Eğitim : Universite İş : Bera Otelleri Genel Muduru Abdullah ŞANLI - Uye, Stadyum Sorumlusu Doğum Yeri/Tarihi : Konya 1966 Eğitim : Lise İş : Kuruyemiş İmalat ve Pazarlama Celalettin CAKICI - Uye, Taraftar Sorumlusu Doğum Yeri/Tarihi : 1973 Eğitim : Lise İş : Elit Atılım Ltd. Şti. Yonetim Kurulu Başkanı
Ve Sayamadigimiz 10'Larca uye abimiz.. HEPSİ KONYASPOR icin GECELERİNİ GUNDUZLERİNE KATİYORLAR İŞLERİNİ EVLERİNİ COCUKLARİNİ BİRAKİP KONYASPOR İCİN UGRAŞİYORLAR HEPSİNE FORUMTR HUZURUNDA BİR KEZ DAHA TEŞEKKURLERİMİ İLETİYORUM.. LA COSA NOSTRA KONYASPOR Dipnot: sabit konu yapilabilecek şekiLde hazirlanmiştir.. ( siz anladiniz onu inş ) __________________