Takımımızın, ara transferin son gununde sozleşme imzaladığı Fransız forvet oyuncusu Cedric Sabin ve İzmirspor'dan Koray İcten’in yanı sıra daha once transfer ettiğimiz Mısır’lı Muhammed Abdullah ve Portekiz’li Neca duzenlenen torenle basına tanıtıldı. Zaferde bulunan kulup binamızda duzenlenen torende konuşan Kulup Başkanımız Ahmet Şan, ara transferde gectiğimiz gunlerde Portekizli Neca ve Mısırlı Abdullah'ı renklerimize bağladıklarını ifade ederek “ Forvet arayışlarına transferin son anına kadar devam ettik ve transferin son gununde Fransız golcu Cedric Sabin ile 1.5 yıllık, İzmirsporlu sol kanat oyuncusu Koray ile de 4.5 yıllık sozleşme imzaladık. Zor gorulen transferlerin hepsini gercekleştirdik. Yeni transferlerimiz Konyaspor'a hayırlı olsun. Artık bundan sonrası teknik heyet ve futbolcularımıza kalmış durumda. Denizlispor macını kazanarak onumuzdeki zorlu doneme iyi bir başlangıc yapmak istiyoruz. 2007 Dunya Mevlana Yılı’nda amacımız KONYASPOR’un daha da başarılı olması. Bunun icin biz yonetim olarak elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Ama Konya’daki diğer kişi, kurum ve kuruluşlarında desteğini yanımızda gormek istiyoruz'' şeklinde konuştu. Yeni transferlerimizden Fransız golcu Cedric Sabin, Konyaspor'da Fransa'dan daha başarılı olacağına inandığını ifade ederek, "Turkiye'ye ve Konyaspor'a geldiğim icin cok mutluyum. Yeterli pas alırsam sezonluk 6-7 gol ortalamamın daha da uzerine cıkacağıma inanıyorum. Gecen yıl bazı goruşmeler yapıldı, ancak olumsuz sonuclanmıştı. Konyaspor'da oynamak bu seneye nasip oldu. İnşallah burada başarılı olacağım “ dedi. Mısır'ın Al-Ahly takımından transfer edilen sağ kanat oyuncumuz Muhammed Abdullah da, ilk kez Mısır dışında bir takımda oynayacağını belirterek, Konyaspor formasıyla iyi performans sergilemek istediğini ifade etti. Portekiz’in Maritimo takımından transfer ettiğimiz ve Trabzonspor kupa ile Sakaryaspor lig maclarında forma giyen Neca ise, gun gectikce performansının artacağını soylerken, İzmirspor'dan kadromuza kattığımız Koray İcten’de, buyuk hedefleri olan bir kulube geldiğini belirtti ve “ Burada kendimi kanıtlamak, daha iyi yerlere gelerek Avrupa'ya gitmek istiyorum. Bu konuda kendime guveniyorum" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından yeni transferlerimiz Kulup Başkanımız Ahmet Şan ile birlikte Konyaspor bayrağı onunde basın mensuplarına poz verdi. __________________