Bursaspor’un yıldız futbolcusu Pablo Martin Batalla, yeşil-beyazlı taraftarlar ile buyuk gurur duyduğunu ve Turkiye’nin en iyi taraftarına sahip olduklarını soyledi. Yeşil-beyazlıların Arjantinli futbolcusu Pablo Martin Batalla, kulubun resmi dergisine acıklamalarda bulundu. En guzel gollerin ve en guzel asistin hangisiydi? sorusunu değerlendiren Batalla, "2009-2010 sezonunun final macında Beşiktaş’a attığım gol cok onemli bir goldu. Ayrıca gectiğimiz sezon bayan ve cocuklar ile oynadığımız Galatasaray macında attığım gol guzeldi. Super Final Avrupa Ligi grubunun 6. macında deplasmanda İstanbul Buyukşehir Belediyespor’u 4-0 yendiğimiz macta Pinto’ya verdiğim gol pasını da en guzel asistim olarak soyleyebilirim" dedi. "EN İYİ MACLAR BEŞİKTAŞ MACLARI" Sezonun en iyi maclarını Beşiktaş ile oynanan her iki karşılaşma olarak gorduğunu belirten Batalla, "Bursa’da ki macta guzel futbolun yanı sıra 3-0’lık skoru da almamız guzel bir başarı oldu" diye konuştu. Yıldız oyuncu ayrıca, aynı dili konuştuğu Vederson, Belluschi ve Pinto’nun yanı sıra Basser ile de iyi anlaştığını ifade etti. "TURKİYE’NİN EN İYİ TARAFTARINA SAHİBİZ" Bursaspor taraftarı ile gurur duyduğunu ifade eden yıldız oyuncu, "Turkiye’nin en iyi taraftarına sahibiz. Maclarımıza gosterdikleri ilgi ve takıma vermiş oldukları destek cok iyi" şeklinde konuştu. "TİMSAH YURUYUŞU YAPMAK İSTERİM" Gol sonrası ne zaman Timsah Yuruyuşu yapacaksın? sorusuna ise Batalla, "Gol sonrasında cok buyuk bir heyecan duyuyorum. O anki coşku ile ne yaptığımı ben de bilmiyorum. Ne yaptığımı golleri televizyondan izlediğimde goruyorum. Şu ana kadar aklıma hic gelmedi. Yapmak tabii ki isterim" dedi. Bursasporum.com __________________