Trabzon ve Beşiktaş’tan daha kaliteliyiz
Futbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Trabzon ve Beşiktaş’tan daha kaliteliyiz
-
05-10-2019, 01:41:14Bursaspor’un yetenekli kanat oyuncusu Şener Ozbayraklı, Beşiktaş ve Trabzonspor’dan daha kaliteli takım olduklarını soyledi. Yeşil-beyazlıların devre arasında kadrosuna kattığı Şener Ozbayraklı, kulubun resmi dergisine acıklamalarda bulundu. Bursaspor’a gelmeden once de yeşil-beyazlı takımı takip ettiğini ifade eden Şener, "O donemde de cok şanssız puanlar kaybettik. Kupada Sivasspor ve Fenerbahce karşısında cok şanssız yenilgiler aldık. Ligde Galatasaray karşısında da cok iyi oynadık ama puan kaybettik. Şu durumda bile ilk 5’teyiz. Şampiyonluk potasında olabilirdik. Kadro kalitesi ve oyuna bakarsak bence ilk 3 takım icerisindeyiz. Galatasaray ve Fenerbahce’nin kadrosu ve yaptığı işler belli ama biz Trabzonspor ve Beşiktaş’tan cok daha kaliteli takımız" dedi. "BATALLA’YI ALLAH NAZARDAN SAKLASIN" Takım arkadaşları Batalla ve Belluschi’ye ovgu dolu sozler sarf eden Ozbayraklı, "Defanstan topla cıkarken orta sahanın kaliteli oyunculardan kurulu olması lazım. Bu konuda Batalla, Edu ve Belluschi gibi isimler cok kaliteliler. Onların defansa donuk oynamaları bize cok buyuk avantaj sağlıyor. Bana sorarsanız Batalla şuan icin Turkiye’de en iyi orta saha oyuncusu konumunda. Gectiğiiz maclardan birisinde bir baktım yanıma gelmiş defanstan top cıkartıyor. Cok mutevazi bir yapısı da var. Turk futbolcusu bu başarıları yakaladığı zaman hemen şımarıyor ama Batalla’da bu da yok. O’nun hakkını taraftarlarımız da cok iyi veriyor. Allah nazardan saklasın. Belluschi’de cok kaliteli, kariyerli bir isim. İnternetten eski gollerine bakıyorum da mukemmel şutlar atmış. Bursaspor icin buyuk kazanc. Cok fazla koşuyor. Estra işler yapıyor. Onlar onumuzde bu mucadeleyi yapınca bizimde hırsımız artıyor. Takım icindeki yardımlaşmamız cok iyi" şeklinde konuştu. Kaynak: İHA __________________