Bursaspor alt yapısı hicbir kulubun yapmadığını yaptı ve alkışı hak etti.5 takımla Turkiye Şampiyonası gitmeye hak kazanan genc Timsahların kaptanları, Olay Spor icin bir araya geldi ve iddialı mesajlar verdi. Bursaspor Altyapısı bugunlerde haklı bir gururu daha yaşıyor. Turkiye Şampiyonasına ilk kez 5 takımla birlikte katılacak olan yeşil beyazlı kulup Fenerbahce, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi kulupleri geride bıraktı. Bu başarının mimarlarıyla şampiyona oncesi biraraya geldi. Alt yapıdan sorumlu yonetici Necmettin Kocaman, Altyapı koordinatoru Faruk Korkmaz, antrenorler ve Şampiyonaya katılacak U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-18 takımlarının kaptanlarıyla buluştuk. EN İYİ ŞEKİLDE, Yonetici Necmettin Kocaman, onemli bir başarılı elde ettiklerini belirterek şunları soyledi: ’Boyle bir şey ilk kez oluyor. Daha once 2-3 takımla gittik fakat 5’te 5 ilk kez oluyor. Bizim icin yapılan eleştirilere tokat gibi cevaptır bu. Bursaspor’u en iyi şekilde yine temsil edeceğiz. Kupalar bizim icin arac, amac Bursaspor’a oyuncu yetiştirmek.’ SADECE 2. DEĞİL ’Zaten bunu da yapıyoruz. Hikmet hoca’nın A takıma aldığı oyuncu sayısı da belli. Biz işimizi doğru yapıyoruz. Bir pankart var ’2.şampiyonlar Vakıfkoy’den cıkacak’ diye. Ben bunu değiştiriyorum; 3.4.5.şampiyonluklar da Vakıfkoy’den cıkacak. Hedeflerimize yavaş yavaş ulaşıyoruz. Benim butun alt yapı antrenorlerime ve oyuncularıma guvenmiz sonsuz’ __________________