Jurgen Klopp Enes’i sordu
Futbol0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Jurgen Klopp Enes’i sordu
-
05-10-2019, 01:39:26Hikmet Karaman, kampta bıraktığı genc oyuncuların iyi yolda olduğunu ve ligde mutlaka şans vereceğini soyledi. Bursaspor Teknik Direktoru Hikmet Karaman, altyapıdan bu sene en az 3 oyuncunun takımda yer bulacağını soyledi. “Bu gencleri 20 gun sonra izleyin” diyen Karaman, “Cok yetenekli oyuncularımız var… Enes’i gordunuz. Suheyl muthiş oynuyor… En az 3 futbolcuyu bu sezon kadromuzda değerlendireceğiz” dedi. ’MURAT İYİ YOLDA’ Ozellikle Murat Yıldırım’ın kendisini cok geliştirdiğini anlatan Hikmet Hoca, “Bizim verdiğimiz calışma programıyla devam ederse, İlkay Gundoğan’dan farkı kalmaz… Biz geldikten sonra buyuk yol kat etti. Takımımızın en onemli oyuncuları arasında yer alacak diye duşunuyorum” diye konuştu. ’JURGEN KLOPP ENES’İ SORDU’ Hikmet Hoca, Enes Unal’ın Dortmund karşısında şans bulduğu dakikalarda iyi oynadığını soyledi… Alman ekibinin teknik direktoru Jurgen Klopp’un, Enes’i sorduğunu ifade eden Karaman, “Ben de kendisine –izle, gor- dedim… Cok dikkatini cekmiş” diye konuştu. ’ONLARA TATİL YOK’ Teknik Direktor Hikmet Karaman, dun idman eksiği olan 11 futbolcuya antrenman yaptırdı. Pinto ve Tawio’nun yanı sıra takımdaki genc isimlere izin vermeyen Karaman, sabah ve akşam olmak uzere iki idmanla eksiklerini kapatmaya calıştı… Dun izin yapan oyuncular ise, bugun oğlende toplanıp, akşam yeni sezon hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. ’YENİ TERCUMAN GELİYOR’ Yeni sezon oncesi mevcut tercumanlarla yollarını ayıran Bursaspor, ozellikle Guney Amerikalılar icin Cetin Oğuz’la anlaşmıştı… Teknik Direktor Hikmet Karaman, Oğuz’un tek başına tum yabancılara yetişememesi nedeniyle bir tercuman daha alınmasını istediği, yonetimin de bir ismi kampa davet ettiği oğrenildi. MUHTEMEL RAKİPLERİMİZ Bursaspor’un, Şampiyonlar Ligi on elemesindeki muhtemel rakipleri belli oluyor. Yeşil beyazlıların, on elemede Metalist Karkiv, Lyon, PSV Eindhoven, PAOK ve Zenit’ten biriyle karşılaması bekleniyor. Bursaspor’u, tur atladığı taktirde play-off’ta Arsenal, Milan ve Schalke 04 gibi takımlar bekliyor. Olayspor __________________