Buyukşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Final’de gundem yaratacak acıklamalar yaptı “Turkiye’nin en guzel stadını yapıyoruz. Bu tarz tesisleri olan kulup niye başarı yakalamasın? Herkes elini taşın altına koyarsa zaten Bursa’nın karşısında durulamaz.” “ Biz niye artık Avrupa’da ceyrek final, yarıfinal oynamayalım, şampiyon olmayalım. Bursaspor demek Bursa demek. Ben artık daha buyuk başarılar bekliyorum.” Bursa Buyukşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Avusturya kampında Olay Spor’un sorularını yanıtladı. Ekran klasiği Final’e katılan Altepe, Orhan Guney’e samimi acıklamalar yaparken, Bursaspor’un Avrupa’da da artık ses getirecek bir takım haline gelmesi gerektiğini soyledi. İlk olarak Bursaspor’un kamp yaptığı doğal guzelliğiyle dikkat ceken Seefeld’i değerlendiren Altepe, Uludağ hakkında da onemli mesajlar verdi. ’ULUDAĞ MERKEZ OLACAK’ Altepe, “Uludağ bizim icin bir semt, bir milli park. Uludağ’da yapılması gereken gunu birlik tesisler, otoparklar ve acil yapılması gereken her şey yapılacak. 3 yıl icinde bunlar bitmiş olacak. Uludağ yazın kampların yapıldığı bir merkez olacak. Seefeld cok guzel bir yer. Guzel bir kamp merkezi olmuş” dedi. Bursaspor’un artık onumuzdeki yıllarda cok daha buyuk başarılar kazanması gerektiğinin altını cizen Altepe şoyle konuştu: “ ’BİZDE HERŞEY VAR’ “Artık Bursaspor Turkiye’de her zaman icin ilk dortte. Bir yanda Turkiye Şampiyonluğa oynayan bir yanda Avrupa’da şampiyonluğa oynayan bir takım havasına burunmesi gerekiyor.Bunun icin her şeyimiz var. Bursaspor’un her şeyi mevcut. Değişik alanlarda tesislerimiz olabilir, Uludağ’da, Kocayayla’da. Bu tesislerle birlikte bu birikim hangi kulupte var?. Aynı zamanda yeni stadyumumuz kısa zamanda hizmette olacak.“ ’BURSASPOR’A COK ŞEY KATACAK’ “Turkiye’nin en guzel stadyumu oluyor. Bu stat Bursaspor’a cok şey katacak, Bursa’ya cok şey katacak. Her şey en ince ayrıntısına kadar duşunuldu. En ufak bir hata olmaması icin aylarca calışıldı. Bu tarz tesisleri olan kulup niye başarı yakalamasın? Niye Bursa Barcelona olmasın? Herkes elini taşın altına koyarsa zaten Bursa’nın karşısında durulamaz.“ ’FARKIMIZI GORECEKLER’ “Yukselmemiz lazım. Biz niye artık ceyrek final, yarıfinal oynamayalım, şampiyon olmayalım. Bursaspor demek Bursa demek. Bu artık şehrin ortak davası, Bursaspor bir marka olacak. Bursaspor’a yeterli gelir zaten sağlanacak. Bursa’ya gelen burasının farkını gorecek. Şampiyon olduğumuzdaki tabloyu herkes gordu. Tum Turkiye sevindi bizim şampiyonluğumuza. Bu sevinclere yenisini katmalıyız. Goruyorsunuz diğer Anadolu takımları Bursaspor gibi olmaya calışıyor.” ’ALTYAPIDAN GELENLERİN ONU ACILMALI’ Bursaspor altyapısı hakkındaki goruşlerini de acıklayan Altepe “Altyapıdan gelenlerin onunun acılması gerektiğine kesinlikle inanıyorum. Gelen yabancıların da isim yapmış oyuncular olup katkıda bulunması gerekiyor. Bana gore Bursaspor’da ne kadar Bursalı ve Turk olursa o kadar mutlu olurum. Bence yabancıların sayısı biraz fazla bunu orneği milli takımımız. Takımımız standartların altında“ diye konuştu. Olayspor __________________