Teknik direktor Hikmet Karaman, yoneticiler Nedim Celik ve Yuksel Colak’la tartışma yaşadı. Colak Karaman’a “Avusturya’da havalar iyi olabilir ama Bursa’da ruzgar tersten esiyor” dedi. Karaman’ın yanıtı sert oldu: “Bana bir şey mi ima etmeye calışıyorsunuz?” Bursasporlu eski yonetici Ali Turan’ın Avusturya kampını surduren Yeşil Beyazlı takımın onuruna duzenlediği mangal partisi keyifli başladı, tatsız bitti. Teknik heyet, futbolcular, kulup personeli ve gazetecilerin oluşturduğu grup oğle saatlerinde trenle mangal partisinin yapılacağı alana gitti. Kampa bir gun once gelen yonetim kurulu uyeleri Nedim Celik ve Yuksel Colak da mangal partisine katıldı. Saha sonuclarının getirdiği moral bozukluğunu uzerlerinden atan futbolcular keyifli dakikalar gecirirken, teknik direktor Hikmet Karaman ile yoneticiler arasında gerilimli dakikalar yaşandı. TARTIŞMA ALEVLENDİ Yuzlerinin hayli asık olduğu gozlenen Celik ve Colak, teknik direktor Hikmet Karaman’la ozel bir goruşme yaptı. Goruşmede Yuksel Colak, “Transfer istiyordun hocam, sana dunya yıldızlarını aldık ama takım top oynamıyor. Avusturya’da hava guzel olabilir. Bursa’da ruzgarlar ters esmeye başladı haberin olsun” sozleriyle cıkıştı. Yoneticilerden ummadığı bir tepki alan Hikmet Karaman once “Ne demeye calışıyorsunuz. Bana bir şey mi ima ediyorsunuz?” dedi ve ardından tartışmanın buyumemesi icin oturduğu masadan kalkarak gergin bir şekilde başka bir bolume gecti. Hikmet Karaman’ın Seefeld’e donuş yolculuğunda ağzını bıcak acmadı. Kaynak: Bursa Hakimiyet
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Karaman ve yoneticiler birbirine girdi