Spor Toto Super Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'un golcu futbolcusu Vagner Love, takıma uyum surecini cabuk atlatmaya calıştığını belirterek, "Genclerbirliği macında hoca isterse oynarım." dedi. Brezilyalı futbolcu Vagner Love, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gercekleştirilen antrenmandan once gazetecilere yaptığı acıklamada, transfer surecinin ardından Alanya'da takımla birkac antrenmana katıldığını, daha sonra ailesini almak icin ulkesine gittiğini soyledi. Transfer surecinde, seyahat etmekten dolayı yorulduğunu ifade eden Vagner Love, "Alanya'yı cok beğeniyorum. Kenti ve takım arkadaşlarımı tanımaya calışıyorum. Bazı mekanları ziyaret ederek vakit gecirmeye calışıyorum. Maclara daha iyi hazırlanmak icin takıma alışma devresini en hızlı şekilde gercekleştirmek istiyorum." diye konuştu. Spor Toto Super Lig'in 3. haftasında deplasmanda Genclerbirliği ile yapacakları maca da değinen Vagner Love, "Genclerbirliği macında hoca isterse oynarım. En iyisini o bilir." ifadesini kullandı. Bu arada Aytemiz Alanyaspor, Genclerbirliği macının hazırlıklarını teknik direktor Huseyin Kalpar yonetimindeki antrenmanla surdurdu. Antrenmana koşuyla başlayan futbolcular, daha sonra taktik ağırlıklı calışma yaptı. Uc gunluk iznin ardından Alanya'ya donen Vagner Love'un, neşesi ve arkadaşlarıyla şakalaşması dikkati cekti. Kaynak