Yeşil Bursa son mağlubiyetle birlikte duşme potasının hemen ustune demirledi. Orhan Guney'in bugunku koşe yazısından alıntıdır. Oraya giderler mi? Pilot takım her yonetimin onem verdiği ama bir turlu uzerine duşup misyonunu yerine getirmesi icin onunun acılmadığı bir uvey evlat oldu Bursaspor’da… “Sorun nerede, cozum ne?” biz dahil acık soyleyeyim kimse bulamadı. Yeşil Bursa son mağlubiyetle birlikte duşme potasının hemen ustune demirledi. Yeni yonetim yeni bir teknik ekiple yine buyuk hedeflerle yola cıkıldı… Umarım pes etmezler, hedefe ulaşırlar… Hamza Hoca’nın da katıldığı bir toplantı yapılmıştı gecen hafta. Futbolcu kadrosunun guclendirilmesi icin. Emirhan Aydoğan ve Enes Ata’yı, Bandırma ile Sakarya devre arası bırakır mı bilemiyorum ama Hamza Hoca, A takımdaki Bunyamin Kasal ve İsmail Can Cavuşluk’la Yeşil Bursa’ya gitmeleri icin bir goruşme yapacak. İkna eder mi dersiniz? Yurt dışından getirilmesi duşunulen forvet de Kemal Ruzgar. Fortuna Dusseldorf’un Almanya 2 ve 4.Ligi’ndeki takımlarında oynuyor… Ben baktım performansı fena değil. Siz de bakın… Kaynak: Olay
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Gurbetci hamlesi