Hamza Hoca'nın kendileri icin şans olduğunu belirten Mert, 'Sağ bekte oynamak icin tam olarak hazır değilim. Eksiklerim var. Beni ilk 11'de gormeniz cok uzun surmez' dedi. Bursaspor'un genc yıldız adaylarından Mert Ornek, devre arasından sonra formayı sırtına gecireceğini bir daha kimse vermeyeceğini soyledi. Hamza Hoca'nın guvendiği isimlerin başında gelen Mert, OLAY Spor'a ozel acıklamalar yaptı. Umraniyespor karşısında kolay kazandıklarını belirten Mert, 'Zorlandığımızı soyleyemem. Bizim acımızdan kolay bir karşılaşma oldu. Kupada hedeflerimiz var ve hedef doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz' dedi. Genclere guveniyor Hamza Hoca'nın genc oyuncular icin buyuk şans olduğunun altını cizen 19 yaşındaki yıldız adayı, 'Genclere cok guveniyor. Bizlerle yakından ilgileniyor ve fırsat geldi mi oynatıyor. Mesela kupa macları gencler icin şans. Bana ve arkadaşlarıma bu şans geliyor. Kubilay, İsmail ve Bunyamin'e formayı hic duşunmeden veriyor. Umraniye macında bende iyi oynadığımı duşunuyorum. Takım icin katkım olabildiyse ne mutlu bana' diye konuştu. Batalla cok iyi insan Surekli oynamak icin bazı eksiklerinin olduğunu ve bunu kabul ettiğini ifade eden Mert Ornek, sozlerini şoyle tamamladı: 'Sağ bekte oynamak icin tam olarak hazır değilim. Bir kac eksiklerim var. Bu eksiklerimi de biliyorum. Kupa maclarında oynayarak bunları geliştirmek istiyorum. Beni ilk 11'de gormeniz cok uzun surmez. 3-4 hafta sonra formayı sırtıma gecirip yoluma bakmak istiyorum. Batalla cok iyi bir insan ve futbolu cok iyi biliyor. Bizlere cok yardımcı oluyor.' Kaynak: Bursa Hakimiyet