Gazişehir Gaziantep'te şampiyonluk yaşayan Oğulcan Cağlayan, gectiğimiz sezonu "vefa sezonu" olarak gecirdiğini soyledi. Gectiğimiz sezon başında Caykur Rizespor'dan kiralık olarak Gaziantep'e gelen Oğulcan Cağlayan, sezon başından bu yana Gazişehir Gaziantep Futbol Kulubu olarak, şampiyonluk hesabıyla yollarına devam ettiklerini belirtti. Sezon sonunda da bir yıllık emeklerin karşılığını aldıklarını ifade eden 23 yaşındaki oyuncu, şunları kaydetti: "Sezon başında kiralık olarak geldiğim takımda şampiyonluk yaşadım. Bu cok guzel bir duygu. Sezon başında Gaziantep'e geldiğimde, 'Gaziantep'e vefa borcum var, başarılı olarak borcumu odemek istiyorum' demiştim. Bunu başardığım icin de cok mutlu ve gururluyum. Benim Turk futboluna kazandırılmamda Gaziantep şehrinin cok buyuk emeği var. O yuzden Gaziantep'i cok seviyorum ve bu seneki başarı, onumuzdeki yıllarda alınacak daha buyuk başarılarla, daha anlamlı hale getirilir." "İlk golumu bu şehirde attım" Oğulcan Cağlayan, Gaziantep'in kendi hayatındaki yerini de şoyle anlattı: "İlk Super Lig macına bu şehirde cıktım. İlk golumu bu şehirde attım. O yuzden bu seneki şampiyonluktan herkesten daha mutluyum ve gururluyum. Sezon başında Gaziantep'ten gelen teklifi kabul etmemdeki en buyuk neden, bu şehrin yeniden Super Lig'e yukselmesine katkı sağlamak istememdi. Başarılı olduğum icin ve takıma yardımcı olduğum icin tarifi zor duygular icerisindeyim." "Avrupa kupalarında boy gosterebilir" Gazişehir Gaziantep'in Super Lig'e renk katacak bir ekip olabileceğini anlatan Oğulcan, şoyle konuştu: "İnşallah uzun yıllar bu ligde oluruz ve kalıcı şekilde yolumuza devam ederiz. Gazişehir Gaziantep, guzel bir calışmayla 1-2 yıl icerisinde hedeflenen Avrupa kupalarında da boy gosterebilir. Cunku 1. Lig şampiyonluğunda şehir adeta ayağa kalktı. Bundan sonraki başarılarda da şehir takımına sahip cıkacaktır. Yani Gazişehir'in bundan sonraki surecte yakalayacağı başarıda taraftar pay sahibi olacaktır. " Goal