Başkan adayı mı? Arda Cakmak, Radyospor'da acıkladı!
Futbol0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Başkan adayı mı? Arda Cakmak, Radyospor'da acıkladı!
-
05-10-2019, 01:30:14Başkan adayı mı? Arda Cakmak, Radyospor'da acıkladı! Spor Toto Super Lig’e yeniden donen Genclerbirliği’nde kongre sureci yaşanıyor. 9 Haziran Pazar gunu yapılacak toplantıya kulup uyelerinin yarısından bir fazlası katılmazsa genel kurul, 16 Haziran gunu katılımcı sayısına bakılmaksızın Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Şura Salonu'nda saat 10.00'da bir araya gelerek yonetim kurulunu ve kulup başkanını sececek. Genclerbirliği’nde daha once başkan adaylığını acıklayan Arda Cakmak, secime girip girmeyeceği konusunda acıklamalar yaptı. Genel Kurul tarihi sebebiyle yonetimi eleştiren Cakmak dikkat ceken sozler soyledi. Radyospor’da yayınlanan Gun Ortası programında Emrah Karalinc’in sorularını yanıtlayan Arda Cakmak’ın acıklamaları şu şekilde: Benzer Haberler Yucel İldiz: "Bayram yaşatacağız" Yucel İldiz: "Bayram yaşatacağız" Flaş sozler: "Palabıyık'ın en buyuk hatası..." Flaş sozler: "Palabıyık'ın en buyuk hatası..." Bilal Eyupoğlu: "Hedefimiz 2020" Bilal Eyupoğlu: "Hedefimiz 2020" Erzurumspor'da şok sakatlık! Kırık... Erzurumspor'da şok sakatlık! Kırık... Arda Cakmak: "Genclerbirliği tarihinde ilk kez boyle bir şey goruyorum" Kongre surecini anlamakta ben de zorluk cekiyorum. Murat Bey’in bayram sebebiyle tebrik mesajı vardı. Ardından da kongre mesajı geldi. İlanın yayınlandığı gazeteyi bulmak istedik. Gazetenin kendisini aradık, hepsi toptan satıldı dediler. Kim aldı bilmiyoruz. Genclerbirliği tarihinde ilk kez boyle bir şey goruyorum. Pazar gunu kongre var, 2-3 gun onceden haber veriliyor. İlhan Bey vefat ettiğinde delege sayısı ne kadardı? Şu anda 1400’e yakın uye kaydedilmiş. Delegenin 3’te 2’si sizin kaydettiğiniz delegeler. Neden boyle bir şey yapıldı anlamadım. "Genclerbirliği'nin duayenlerinin bile kongreden haberi yoktu" Genclerbirliği’nde duayen isimlerle konuştum. Ben soylemesem kongreden kimsenin haberi bile yoktu. Uzun yıllardır Genclerbirliği camiasında yer alan isimlerin kongreden haberinin olmaması ilginc. İnternet sitesinde de kongre kararı ilanını gorememiştik. Arda Cakmak, Genclerbirliği'nde secime girecek mi? Arkadaşlarımızla henuz bu konuda karar vermedik. Şampiyonluk yaşamız bir başkan var. Ayrıca bizim surekli vurguladığımız hatalar konusunda da iyileşme var. Arkadaşlarımızla oturup kararımızı vereceğiz. Pazartesi-Salı gunu ne yapacağımıza karar vereceğiz diyebilirim. "Murat Cavcav'ı yanlış yonlendiriyorlar" Genclerbirliği’nin İlhan Cavcav’dan sonra kurumsal bir yapıya kavuşmasını arzu ettik. İlhan Cavcav gibi birisi kolay kolay gelmez. Kongreyi gizli kapaklı yapmak doğru değil. Ben ayrıca Murat Bey’in boyle şeyler duşunduğunu zannetmiyorum. Murat Bey’in yanındaki bazıları yaptırıyor diye duşunuyorum. "Onursal Başkanımız İlhan Cavcav'dır" Kongre ilanında bir madde var. Onursal Başkan secimi secileceği yazılıyor. Biz daha once Onursal Başkanımızı sectik. Onursal Başkanımız İlhan Cavcav’dır. Bu tutanaklara da koyuldu. Bu ya iş bilmemezlikten kaynaklanıyor ya da başka bir şey var. Onursal Başkan 1 defa secilir o da zaten secildi. Bazı şeyleri gercekten anlayamıyorum. Şaşırdık. Genclerbirliği boyle halkın takımı olmaz. Şeffaf olur ve halka acılırsa o kadar buyur. KAYNAK: https://ajansspor.com/haber/baskan-a...kladi-305842#6 __________________