Faruk Celik’ten Bursaspor acıklaması
Futbol0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Faruk Celik’ten Bursaspor acıklaması
-
05-10-2019, 01:28:52Faruk Celik’ten Bursaspor acıklaması Eski bakan Faruk Celik, Bursaspor’un bu zor doneminde hic kimseye ’Bursaspor başkanlığına aday ol’ ya da ’olma’ diye bir telkinde bulunmadığını ifade ederek, "Oluşacak yonetimin arkasında duracak olan Bursaspor potansiyelinin uzerinde yoğunlaştık. Bunun icin de caba harcadık. Bu saatten sonra macera peşinde koşmamak kaydıyla Bursaspor’a kim katkı sağlarsa biz Bursasporlular olarak onlara destek vermek zorundayız" diye konuştu. 'Aday ol ya da olma...' Eski bakanlardan Faruk Celik, Bursaspor ile ilgili acıklamalarda bulundu. Celik, "Bursaspor’un bu zor doneminde ben hic kimseye ’Bursaspor başkanlığına aday ol’ ya da ’olma’ diye bir beyanda, telkinde bulunmadım. Kimseyle de bu anlamda bir goruşme yapmadım. Benim mucadelem topyekun olarak Bursaspor’a nasıl destek sağlarız mucadelesiydi. Yani oluşacak yonetimin arkasında duracak olan Bursaspor potansiyelinin uzerinde yoğunlaştık. Bunun icin de caba harcadık. Bu saatten sonra macera peşinde koşmamak kaydıyla Bursaspor’a kim katkı sağlarsa biz Bursasporlular olarak onlara destek vermek zorundayız" dedi. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________