Marius Sumudica: "Super Lig'den cazip teklifler aldım" Ulkemizde daha once Kayserispor'u calıştıran Rumen teknik adam Marius Sumudica'nın adı bir suredir Spor Toto Super Lig'in yeni ekibi Gazişehir Gaziantep'le birlikte anılıyordu... Ulkemizde daha once Kayserispor'u calıştıran Rumen teknik adam Marius Sumudica, Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab Riyad ile yollarını ayırmasının ardından Turkiye'ye geri donmeye hazırlanıyor. Adı, bir suredir Spor Toto Super Lig'in yeni ekibi Gazişehir Gaziantep ile birlikte anılan 48 yaşındaki hoca, ulkesinde katıldığı bir televizyon kanalında şu ana dek en makul teklifi Turkiye'den aldığını soyledi. Digi Sport'a acıklamalarda bulunan Sumudica, eski takımı Astra Giurgiu ile de goruştuğunu doğrularken "Bunu saklamıyorum ama akla en yatkın ihtimal Turkiye'ye gitmek gibi gorunuyor. Zira Turk takımlarından son derece cazip teklifler aldım. Muhtemelen İstanbul'a gidip bazı goruşmeler gercekleştireceğim. Astra, benim icin Romanya'nın en iyi takımı. Fakat Craiova'yı da cok istiyorum." ifadelerini kullandı. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________