Bursaspor'dan ayrılmak isteyen Ertuğrul ve Latovlevici icin Goztepe yonetimi, yeşil-beyazlı yonetim ile anlaşamadı. Bursaspor ile yollarını ayırmayı planlayan Ertuğrul Ersoy ve Iasmin Latovlevici'ye Goztepe talip olmuştu. Her iki oyuncu icin de yeşil-beyazlı yonetim ile goruşen Goztepe Başkanı Mehmet Serpil anlaşma sağlanamadığı icin bu transferlerden vazgecti. Goztepe'nin bu iki futbolcu yerine ise stoper icin Anderlecht'in defans oyuncusu Sennah'la, sol bek mevkisi icin de gecen sezon Super Lig'de Buyukşehir Belediye Erzurumspor forması giyen Fransız oyuncu Leo Schwechlen ile el sıkıştığı oğrenildi. Mali kriz yaşayan ve transfer tahtasını henuz acamayan Bursaspor'da ise yonetim, iki oyuncudan kazanc elde etmenin hesaplarını yapıyor. Ertuğrul'un 750 bin Euro'luk fesih bedeli bulunurken, Latovlevici de sozleşmesini uzattığı icin yeşil-beyazlı yonetim oyuncuyu bedelsiz gondermek istemiyor. Ertuğrul'un adı Galatasaray ile anılırken, 750 bin Euro odemek istemeyen sarı-kırmızılıların, oyuncunun transferi icin alternatif cozumlere yonelerek Bursaspor'a yeni bir teklif sunacağı oğrenildi. DHA
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Goztepe, Ertuğrul ve Latovlevici'den vazgecti