Super Lig'de 16 Ağustos Cuma gunu sezonun ilk macında evinde son şampiyon Galatasaray'ı konuk edecek Yukatel Denizlispor'da Teknik Direktor Yucel İldiz, onemli acıklamalarda bulundu. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde basın mensuplarına konuşan İldiz, "Tum futbolseverlere cağdaş bir futbol izleteceğiz. En iyi Denizlispor'u gostereceğiz. Ancak bunun icin biraz zamana ihtiyacımız var" dedi. Super Lig'e 9 yıl sonra donen yeşil-siyahlılarda takımın yeniden yapılanması icin transfer komitesinin aralıksız calıştığını kaydeden İldiz, "Kısa sure icerisinde camia olarak onemli işler başardığımızı duşunuyorum. Kabul etmek lazım ki halen cok eksiğimiz var. Cok onemli mevkilerde 3 oyuncuya daha ihtiyacımız olacak. Super Lig'in bir gerceği var. Ligdeki hedeflerimizi yakalamak, cağdaş futbolu oynamak ve kazanma alışkanlığı edinmek icin ciddi bir kadronuz olması gerekiyor. Burada biz biraz gec kaldık. Lig devam ederken transfer doneminde bu eksikliklerimizi tamamlamaya calışacağız. Tamamlamak da zorundayız" yorumunu yaptı. Sahada iyi bir Denizlispor izlettirmek istediklerini vurgulayan İldiz, “Kamuoyunun bizden beklentisi cok fazla. Transferin şampiyonuymuşuz gibi gosteriliyor. Ancak o iş oyle değil. Alternatif olarak aldığımız isimler de var. Transfer doneminde eksikliklerimizi gideririz diye duşunuyorum. Galatasaray macıyla ilgili onumuzdeki hafta konuşacağım. Altay ile son bir hazırlık macımız var. Şu an saha ici ve dışı yapılandırmamızı devam ettirmeye calışıyoruz. En iyi Denizlispor'u sahada gostermeye calışacağız. Super Lig'de birkac hafta sonra istediğimiz seviyeye geleceğiz. Bu surede mutlaka guzel skorlara imza atmalıyız. Alacağımız her galibiyet bize buyuk moral ve ozguven aşılayacaktır" diye konuştu. RODALLEGA: "GALATASARAY'I YENECEĞİZ" Denizlispor'un Trabzonspor'dan kadrosuna dahil ettiği golcu Hugo Rodallega, Galatasaray macı icin iddialı konuştu. Takım olarak iyi bir calışma donemi gecirdiklerini kaydeden Kolombiyalı golcu, "İlk haftadaki Galatasaray macını kazanarak iyi bir başlangıc yapmak istiyoruz. Burada elimden gelen butun katkıyı yapacağım. Denizlispor'u hak ettiği yerlere taşıyacağız. Galatasaray ile onemli bir karşılaşmaya cıkacağız. Sezona kazanarak başlayacağız.Kendi seviyemizi gostermeliyiz" dedi. Gollerine yeni takımında devam etmek istediğini vurgulayan Rodallega, “Buraya gelirken butun amacım ve isteğim gollerime burada devam edebilmekti. Kulup beni bu yuzden buraya transfer etti. Yapabildiklerimi biliyorlar. Ben de elimden geleni takımım icin yapmak istiyorum. Her gun calışıyoruz. Kendimi hazır tutuyorum. Takım arkadaşlarım da aynı şekilde cok iyi calışıyor. Lig başladığında ilk baştan itibaren istediğimizi elde edebilmek icin calışmalarımızı surduruyoruz" diye konuştu. TİRE'DE RAKİP ALTAY Super Lig'deki Ege temsilcisi Denizlispor ile TFF 1. Lig'de yer alan Altay, yeni sezon oncesi son hazırlık macında yarın Tire'de rakip olacak. Tire Mustafa Kemal Ataturk Stadı'ndaki karşılaşma saat 19.30'da başlayacak. İki takım lig oncesi son provada eksiklerini gorme imkanı bulacak. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Denizlispor'un hocası Yucel İldiz zaman istedi